2777
2789

به نظر به آخر می رسه 

یادتون باشه شوهر من صیغه کرده بود یک سال دختری رو 

و ما سه تا بچه داشتیم 

و من قهر کردم و رفتم با کلی گریه و اصرار اومدم 

الان اس ام اس هاشو دیدم که دوباره به دختره پیام داده که 

عشقم من دوستت دارم بیا درستش کنیم من بدون تو نمیتونم بمونم تو همه کسم شدی و...

منم بردم به داداشش نشون دادم 

ولی مث اینکه آب از آب تکون نخورد از صب من گریه چشمام باد کرده بچه هام گریه و اون عین خیالش نیس 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
بچه هاتو بذار بغل باباشون و در نهایت بیرحمی زندگیتو ترک کن

خانوادم بی رحم تر از اینا هستن اون سری هم قهر کردم انقد گریه ی منو در اوردن که الان بمیرمم خراب شدشون پا نمیزترم

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجببچه ها چ‌گناهی کردن؟بچه هارو برداره و شوهرشو ترک کنه

اونا خیلی اذیت می کنن همش بهونه باباشونو میگیرن درس نمیخونن هم دیگه رو کتک میزنن دیگه اون طفلی ها هم بریدن

خوب همه ی بچه ها اینکارارو میکنن چ ربطی داره اون مرد برات شوهر نمیشه ولش کن

کسی حمایتم نمیکنه خانوادم نامردن پشتمو خالی کردن

یه ماه با بچه هاش تنهاش بذارهادم میشه

نه عزیزم 

برادرشوهر یکی از آشناهای ما صیغه کرد زنه بچه هاشو گذاشت رفت

اون ک صیغه شده بود خیلی شیک و مجلسی عقدش شد 

هم بچه های اونو بزرگ کرد هم خودش زایید

اگر شرایطشو داری طلا اینا بفروش خونه رهن کنبرو سر کار

بدون بچه هام میمیرم این نقطه ضعفمه

نه عزیزم برادرشوهر یکی از آشناهای ما صیغه کرد زنه بچه هاشو گذاشت رفتاون ک صیغه شده بود خیلی شیک و مج ...

منم از همین میترسم