2777
2789
عنوان

دوستانی که در جریان زندگی نکبت من هستین الان دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 30 پست
من بودم بچه هارو میذاشتم ور دل باباشون میرفتم تا ببینم زن صیغه ای میاد بچه هاشو تحمل کنه یا ن

سری قبل که قهر کردم می گفت خونت هم می گیرم بچه هاتم بزرگ میکنم عوضیه 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزار بره تو طلاق بگیر همونجا با بچهات زندگی کن

طلاق بگیرم که نمیزاره من خونش بمونم 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
اره صد در صد بترسبخدا بچه هاتو صاحب میشه زیر دست مادر ناتنی باید بزرگ بشنبچه هاتو ب دندون بکش برو

کجا برم 

قوپی اومده یه روز با بچه هاش بمونه ب غلط کردن میفته. مرد عرضه بچه داری نداره ک. خواسته بترسونتت

شوهرم دنبال پرستار بود می خواست بیاره زنه از بی پولی میگفت با ماهی ده تومن میام همه کار میکنم شایدم بعد مدتی میومد خانم خونه هم میشد

کجا برم

پول رهن خونه بگیر ازش جدا شو 

شکایت کن مهریه ات بذار اجرا 

البته ازش مدرک‌جمع کن 

ولی هیچوقت قید بچه هات نزن

باباهه ک پی عشق و حال خودشه

بچه هات بی صاحاب میمونن آهشون میگیره ات

با شوهرتم اصلا زندگی نکن طلاق بگیر

پس اینقد تحمل کن تا جوونیت از دستت بره و پیر بشی بالاخره باید یجوری ادبش کنی

آخ خدا نمیدونم چرا کاری نمیکنه ساکت نشسته نگاه می کنه

شوهرم دنبال پرستار بود می خواست بیاره زنه از بی پولی میگفت با ماهی ده تومن میام همه کار میکنم شایدم ...

نمیدونم والا

ولی حداقل بهتر ازینه تو بچه هارو ببری با بدبختی بزرگشون کنی خونه رو خالی کنی برا هرزه خانوم بیاد جا خوش کنه

اه همش نشستین خدا کاری کنه عزیزم خدا کاری نمیکنه خودتو تکون بده اینقد دلرحم و ضعیف نباش

میدونم بچه هامو نبینم دق میکنم