2777
2789

عین همکار من ....ظاهرا با من دوست بود بعدش فهمیدم تمام مدت درحال جاسوسی برای رئیس مون بوده وقتی دستش رو شد دیگه علنی شد با همین رئیس مون یه تیم تشکیل دادن علیه من یعنی کارایی کرد....بحدی دروغگو و دورو بود ک حد نداشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ازین دشمنا زیاد تو زندگیم بود همچین دمشونو پیچوندم دیگ سمتمم نمیان خاک برسرای حسود

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰

من همیشه میگم..آدم های سمی زندگیتون و حذف کنید..فامیل نزدیک باشه مجبوری باز هرچند وقت یکبار تو مراسم ببینی..ولی دوست و رفیق خیلی راحت حذف میشه..

هم خودت آرومی هم اعصابت 

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤

من تعریف از خودم نباشه بزنم به تخته پوست صورتم خوبه جوری ک یکی دو نفر ازم الگو گرفتن کرم پودر نمی‌زدند دیگه 

نهایت آرایشم رژ و ریمل از اولش 

بعد یه دوست داشتم خودش اهل کرم پودر اینا بود پوستش هم عالی نبود جوش و....من خودمم داشتم ولی به نسبت اون و بقیه کمتر بود این هی میومد میگفت کرم پودر بزن بیشتر اوقات فلان کن بهمان کن آرایش ن بیشتر روزا که جلو چشم نامزدت بد جلوه نیای و زده نشه فقط ی چند روز و ی روز درمیون مثل الان باش

خدارشکر به حرفش گوش ندادم 

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
واقعا موهای صورتتون زبر نشدن؟ شما بندکان برگزیده اید

ربطی نداره اخه کلا هیچی نمیشه

منم میترسیدم سرچ کردم خیالم راحت شد

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

بیشتر از دوستت 

از نوع تعریف شما حس بدی گرفتم 

و برعکس حسادت و سیاهی رو از طرف شما حس کردم...

امیدوارم اشتباه من باشه

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

ی دوست داشتم خیلی رفیق حسابش میکردم 

هرکاری میکردم روحیش عوض شه خوشحالش کنم 

خیلی برام مهم بود مثل یه خواهر 

از وقتی رفت سر کار یکی دیگه شد

ی بار خودش زنگ زد بهم بعد یهو بلاکم کرد 😐و خودشو گرفت😐در عجبم از رفتارش

کلا دوستیا خیلی مسخره شده من دایره دوستیمو قطع کردم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

۱۶۸

منم هم قد توام 

میشه تقریبا ، متوسط بلند

اونوقت دوستم با ۱۵۰ قد میگفت، قد بلند مگه خوبه؟ زرافه هم درازه😅

کافی بود یه کفشی بپوشم یکم پاشنه داشته باشه

انقدر مسخره میکرد که انگار من ۱۸۰ قدمه 🙄

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

این تیغ کشیدن تو صورت دقیقا برای من هم پیش اومده .یکی از اقوام پوست صورتش خیلی داغونه دائم هم به من می‌گفت خوشبحالت من اگه پوست تو رو داشتم هیچوقت آرایش نمی‌کردم .بعد یه مدت نشسته بود زیر پا من که صورتتو با تیغ اصلاح کن من یه عمره این کارو میکنم مو زائد ندارم من خر هم گوش دادم و صورتم در عرض یکی دوماه شد عین مردا. موهاش هم هیچوقت رشد نمیکنه و کم پشته یه مدت گیر داده بود که موهات مثل دم موشه بیا برو کوتاهشون کن🤣هر روز این حرفشو تکرار میکرد یا می‌گفت موهات پر موخوره هست کوتاه کن موهات سوخته کوتاه کن .تا رفتم آرایشگاه آرایشگره خوب نگاه کرد گفت خانم موهات کاااااااملا سالمه هیچ موخوره هم نداره هیچ سوختگی هم ندارن. حجم موهامو هم همه میگن پر پشته جز این یه نفر ‌.کلی طول کشید تا بفهمم حرفاش همش از عقده و حسادته

یه دوستی دارم برا خودش پیشرفتو دوس داره به من ک میرسه میگه میخوای چیکار؟مثلا خودشو جر میداد بره سره ...

حالا این بحث سر کار رفتن بسته ب شرایط آدمم داره من خودم از اون دست امام که میگم زن خودش باید کار کنه و درآمد داشته باشه ولی وقتی ی مدت رفتم سر کار و سختی هاش و دیدم به یکی دو نفر از دوستام که چیزی راجب کار میگفتن میگفتم اگه خونه پدرت تأمینی نیا سر کار(من خودم بخاطر مسائل مالی رفتم سرکار)

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓