2777
2789
عنوان

خیلی ازمامانم دلخورشدم

200 بازدید | 27 پست

برای خرید خونه پول کم داریم شوهرم گفت ازمامانت اینا بپرس ببین میتونن از ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون هرچقد کا تونستن قرض بدن اونم اینجوری که مثلا پول هرچند گرم طلا شد ما بعد عید وام میگیرم همونقد با نرخ روز طلا بهشون برمیگردونم گفتم باشه میپرسم به مامانم گفتم برگشت گفت نه اصلاااا داداشت بفهمه ناراحت میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به داداشت چه ربطی داره

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
مگه قبل از شما داداشتون پول قرض خواسته بود ازشون ‌؟

نه بابا مثلا اینو یه نوع کمک میدونه که داداشت ناراحت میشه که چرا کمک داماد کردین خونه دارشد😑😑😑😑این جمله اش آتیشم زد 

خرجشون رو داداشت میده

نه تازه اینا کمکش میکنن طبقه بالای خونه پدری رو هم داره میسازه بشینه کلی هم تیغ زده اینارو تازه ما گفتیم چک هم میدیم برا دوبرار پولتون الان قسطمون زیاده نمیتونیم وام بگیریم بعد عید که دوتا قسطامون تموم میشه گفتیم وام میگیریم با گرم طلا میدیم داداشم خیلی حسوده.....اصلا اینجوری گفت دلم شکست میگفت نمیدم اینقدناراحت نمیشدم چطور ناراحتی ما اصلا حساب نیس 

متاسفانه مادرای ایرانی قبل شوهر باید از پسر اجازه بگیرن😏

اره واقعا هوای ناراحتی پسرشونم دارن که یه وقت ناراحت نشه انگار مارو ازسرراه پیدا کردن یا مثلا میخوایم پولشونو ندیم 

نه بابا مثلا اینو یه نوع کمک میدونه که داداشت ناراحت میشه که چرا کمک داماد کردین خونه دارشد😑😑😑😑ا ...

وای‌ الان متوجه شدم چقد لجم میگیره بعد به پسر کمک‌کنن یعنی نمیره تو جیب عروس؟بعدشم میاد میگه مادر شوهر اله بله 

داداشم متاسفانه خیلی حسوده ناراحت میشه که چرا کمک داماد کردین

وا به اون چه ربطی داره مگه پول اونه اخه

حق داری والا

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
وای‌ الان متوجه شدم چقد لجم میگیره بعد به پسر کمک‌کنن یعنی نمیره تو جیب عروس؟بعدشم میاد میگه مادر شو ...

همینوبگو ....سرخونه ساختن اونا کلی شوهرم باهام اوقات تلخی کرد سوختم ولی چیزی نگفتم حالا یه قرضم نمیدن که آقا ناراحت میشه خیلی دلم شکست پس من چی ...