2777
2789
عنوان

چند روزه با شوهرم قهرم رفته آبرومو برده تو فامیل😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 23 پست
چیکار کردی شما؟😔

والا هیچی چند سال با زجر و عذاب زندگی کردم مادرم فشار میاورد بچه دارشی سرت بهش گرم میشه اصلا نمیپذیرفتن منو که بخوام برگردم اونم سواستفاده میکرد بچه ام ۴ ساله شد دیگه خدا خودش کمکم کرد جدا شدم وگرنه به خانواده ام بود حاظر بودن بمیرم برنگردم

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا هیچی چند سال با زجر و عذاب زندگی کردم مادرم فشار میاورد بچه دارشی سرت بهش گرم میشه اصلا نمیپذیر ...

دقیقا پدر مادر من

میگن تو اخلاقت بده آبروی مارو میبری یه درصد اسم طلاق بیاری میزنن دهنت پر از خون شه

شوهرم شدیدا ظاهرنماست فکر کن نماز میخونه ولی با دختراب همه کاره چت میکنه😔😔

اللهم عجل لولیک الفرج
دقیقا پدر مادر منمیگن تو اخلاقت بده آبروی مارو میبری یه درصد اسم طلاق بیاری میزنن دهنت پر از خون شهش ...

بسپار به خدا خودش درست میکنه منم خیلی عذاب کشیدم

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
خوب چرایعنی هم پدر و مادرت اشتباه میکنن هم شوهرتاین منطقی بنظر نمیادشاید واقعن مشکل از شماست عزیزم

چی بگم

من بزرگترین مشکلم تند بودنمه زود جوش میارم فقط همین

ولی اون پیش تمام فامیل خودشو آدم خوبه داستان نشون داده ولی همه کاری بامن کرده

اللهم عجل لولیک الفرج
چی بگممن بزرگترین مشکلم تند بودنمه زود جوش میارم فقط همینولی اون پیش تمام فامیل خودشو آدم خوبه داستا ...

فروردین ماهی هستی؟

بی خیال حالا این خوبه اگ بدونی شوهرم ک خودش عوضی ترینه تو اخلاق و رفتار چن بار ب مامانم زنگ زده بدتر  اینا گفته ...  همشم دروغ من ک واگذارشد کردم ب خدا .

چرا خودت رو بدبخت کنی تو دو دنیا بخاطرش

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
نه ابان

اها اخه فروردینی ها زود جوش میارن به هر حال خدا بزرگه حرص نخور کاری که باید بشه میشه اینو من موهام سفید شد تو ۳۰ سالگی تا فهمیدم