2777
2789

دلم داره میترکه 

رفته به مامان بابام گفته این بداخلاقه نمیتونم باهاش زندگی کنم برید باهاش حرف بزنید

پدر مادرمم اصلا هوادار من نیستن کلی معذرت خواهی و اینکه شما حق داری و فلان

دلم داره میترکه

دلم میخواد همین الان کلی قرص بخورم راحت شم ولی آخه بچه هام😭😭😭😭😭

چیکار کنم بچه ها

تو تاریکی دارم اشک میریزم

اللهم عجل لولیک الفرج

عه خودم تو چند سال پیش 

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه کرده ولی اگه فقط به پدرمادرت گفته میتونی جمش کنی

اصلا به خدا طرفدار من نبثیستن

شدیدا مخالف عقاید و اخلاقیات من هستن

شوهر نادونم نمیفهمه مشاوره برا این روزاست نه اینکه بره تو فامیل ابروریزی راه بندازه

اللهم عجل لولیک الفرج
پور و مادرت شما هم مثل مال من ترسو هستن عزیزم ،هراس دارن از ابرو و طلاق واسه همین این رفتار و میکنن

دقیقااااا حرف حقو زدی

همیشه میگن تو اخلاقت بده تو بدی تو کارات مایه دردسر و

آبروریزیه😔

اللهم عجل لولیک الفرج
دقیقااااا حرف حقو زدیهمیشه میگن تو اخلاقت بده تو بدی تو کارات مایه دردسر وآبروریزیه😔

چقد شبیه هم هستیم ما ،منم همین مشکل و دارم با خانوادم ،همش میگن تو بدی و بداخلاقی ،با همه بدی 

و خدایی که در این نزدیکیست...
چقد شبیه هم هستیم ما ،منم همین مشکل و دارم با خانوادم ،همش میگن تو بدی و بداخلاقی ،با همه بدی

به خاطر بچه هام دارم میسازم

دوس ندارم تو فامیل دشمن شاد بشم خیلی تو داری میکنم ولی این...😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج
به خاطر بچه هام دارم میسازمدوس ندارم تو فامیل دشمن شاد بشم خیلی تو داری میکنم ولی این...😭😭

مردا از همین سواستفاده میکنن منم قبلا دقیقا همینجایی که الان هستی بودم

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش