2777
2789
عنوان

پنج فوت فاصله کجاش خوب بود😐

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه ندیدی هنزفری گذاشت گوشش رفت😶😂

دکترا جوابش کرده بودن دیدی ک مامان پسره هم گریه کرد

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
خیلی از این و اون و فضای مجازی دیدم میگن فوق العادست و خیلی خوبهدوتا بچه عاشق میشن و ول میشن در تهش� ...

آره بابا مسخره حیف نت 

همه میگفتن یاحسین خاک برسرت این فیلم ندیدی 

وای ی چی خوبه و کو و فلا 

مسخره، 🫡

مگه ندیدی هنزفری گذاشت گوشش رفت😶😂

خب اون میمیره بدون ریه دیگه 

از دختره دوز شد تا دختره شاهد مرگش نباشه 

اصل پایان رو نفهمیدی ها😂

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

خب اون میمیره بدون ریه دیگه از دختره دوز شد تا دختره شاهد مرگش نباشه اصل پایان رو نفهمیدی ها😂

وای اره😭😂

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
آره بابا مسخره حیف نت همه میگفتن یاحسین خاک برسرت این فیلم ندیدی وای ی چی خوبه و کو و فلا مسخره، 🫡

بیا منو تو بریم یه جزیره جدا زندگی کنیم😂

منم نظرم همین بود افسوس نت میخوردم

همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐
دوستانی که این سبک فیلم دوست دارن فیلم نحسی ستاره بخت ما رو هم ببنید قشنگههه

اون ازین غمگین تره 🥺

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

خب اون میمیره بدون ریه دیگه از دختره دوز شد تا دختره شاهد مرگش نباشه اصل پایان رو نفهمیدی ها😂

خب مردنشو نشون نداد کهههه

اگه اینطوره دختره هم ۵ بعدش میمیره 😂

ریه هاش تا ۵ سال کار میکردن😂

همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐

از روی رمان ساختنش 

میگید بی معنیه چون اخر رمان با فیلم فرق داشت ژانر عاشقانس دیگه همه ارتباط نمیگیرن

تو رمان بعد یه مدت تو فرودگاه هم و میبینن دختره خوب شده پسره اما کپسول اکسیژنش هنوز هست