2777
2789
عنوان

پنج فوت فاصله کجاش خوب بود😐

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 56 پست
کوهستان سرد خیلی فیلم‌خوبی بود .افسانه ۱۹۰۰ هم خیلی زیباست البته همش عاشقانه نیست ولی اون قسمت که عا ...

من فیلمایی که موضوع اصلیشون عاشقانه یاشه رو دوست ندارم ولی عشق هم تو فیلمه باشه چرا😉😂

همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشیدا رفتی عاشقانه ترین فیلم ممکن رو دیدیبعد میگی خوشم نیومد😑خب معلومه دوست نداری این ژانر رو ولی ...

عاشقانه ترین فیلم ممکن

دختره پسره تو سن اوج فعالین هرمون ها بودن🤣

من فیلمایی که موضوع اصلیشون عاشقانه یاشه رو دوست ندارم ولی عشق هم تو فیلمه باشه چرا😉😂

پس حتما افسانه ۱۹۰۰ رو ببین .من عاشق فیلم های هستم که عشقشون پاکه و هی از هم‌آویزون نمیشن از دور همو دوس دارن     

پس حتما افسانه ۱۹۰۰ رو ببین .من عاشق فیلم های هستم که عشقشون پاکه و هی از هم‌آویزون نمیشن از دور همو ...

ممنون گل🤍🌸

خب مردنشو نشون نداد کههههاگه اینطوره دختره هم ۵ بعدش میمیره 😂ریه هاش تا ۵ سال کار میکردن😂

چرا پنج؟

دختره درمان شد دیگه 

پسره اوضاعش بد بود و ریه نیاز داشت ولی از دست داد

پایانش باز بود 

ولی نمادین مرگ پسرو رو نشون داد دیگه با دختره خدافظی کزد

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

من اول کتابشو خوندم بعد فیلم بنظرم کتابشون خیلییییییی قوی تر از فیلماشون هست

همیشه همینه 

دختری در قطار و پیش از آنکه بمیرم هم رمان قوی بودن که فیلمشون واقعا بد بود

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂