2777
2789

چجوری با هم آشنا شدین ؟ 

شما برعکسش خیلی زنونه هستین؟ یا دخترونه؟ 

یکم از خصوصیاتی که باعث شد جذبتون بشه و براش جذاب بود بگین

تینا۲۲ساله دانشجوی رشت و دریا، یه سگ هاسکی دارم به اسم  تابستون که بچمه🦁

آره حمایت میکنه

مجازی آشنا شدیم

از بامزگیم‌ خوشش اومده

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری آشنا شدی تو مجازی

اینستا

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

منظورت از چ نظر رتبه بالا ؟؟ دولتی ؟؟ همسر من کارش آزاده و ب واسطه کارش  تو شهری ک زندگی میکنیم خیلی ها  میشناسنشرفتارش هم حامی و با مرامه هم خوبه هم بد 

خوب از اون لحاظ ک آب تو دلم تکون نمیخوره بد از اون لحاظ ک خیلی مرام میرازه برا خیلی هایی ک لایق نیستن ولی خب ویژگی شه 

مینیمال 
رتبه بالا منظورتون چیه؟؟شوهرم شغلش آزاده‌ مغازه داریم حامی هس ازنظر منم رتبش بالاس ،واسه جامعه هم با ...

بطور کلی یه مرد خیلی مردونه منظورم هست 

یجورایی کنترل کنه و حواسش به همه چی باشه 

از چه ویژگیتون خوشش اومد و جذبش کرد

رتبه بالا منظورتون چیه؟؟شوهرم شغلش آزاده‌ مغازه داریم حامی هس ازنظر منم رتبش بالاس ،واسه جامعه هم با ...

والا خوب گفتی خخ همسر منم مغازه خاصی داره ک تو شهر ما کم هست واس همین ب نظرم سرشناسه میریم بیرون همه بهش سلام میکنن براش بوق میزنن خخ

مینیمال 
منظورتون رتبه بالا یعنی چی؟همسر من مدیراجرایی بودن الان مدیر فرهنگی در دانشگاه هستن

یه مرد قدرتمند که تا حدی کنترل کنه 

جذب چی شما شدن

من

اره کاملا برعکسم خیلی لوس و دخترونه اس رفتارام

نحوه آشنایی ما یکم عجیبه

ما یه عروسی مشترک بودیم وقتی عروسی تموم شد من خواستم سوار ماشین شم که بریم پسرخالم اول سوار شد منم برا اینکه کنار اون نشینم به خالم گفتم اول تو بشین من کنار اون نباشم نامزدم هم اونجا بوذ دید این لحظه رو و جالب اینکه با داداشم دوست بود یه بار بهونه کرد اومد خونمون من رو سفره ننشستم چون اون بود اونم دیگه بعد اون ول نکرد گفت چون نجابتت رو دیدم عاشقت شدم☹️😂

هنوز همسرم نشدهولی خیلی ماه و مهربونه خیلی با محبت دورادور هوامو داره خدا حفظش کنه

از چیت خوشش اومد