2777
2789
منظورت از چ نظر رتبه بالا ؟؟ دولتی ؟؟ همسر من کارش آزاده و ب واسطه کارش تو شهری ک زندگی میکنیم خیلی ...

از چی شما خوشش اومد ؟ 

تینا۲۲ساله دانشجوی رشت و دریا، یه سگ هاسکی دارم به اسم  تابستون که بچمه🦁
میش بگی چطوری.. من یکی و دیدم ازش خوشم میاد تو شهر خودمن ولی همو ندیدیم پیجم پی وی ک برم فالشو کنم ...

من پیشنهاد ندادم

پیشنهاد داد اول

قبول کردم دیگه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بطور کلی یه مرد خیلی مردونه منظورم هست یجورایی کنترل کنه و حواسش به همه چی باشه از چه ویژگیتون خوشش ...

سنتی ازدواج کردیم چهرمو پسندید ،خوبیمم زبون زد کل شهر بود هرجا برا تحقیق رفته بودن ازخوبیمون گفتن 

بنظرم همچی به شانس برمیگرده عزیزم اینچیزا الکیه

نامزد اول من رتبه خیلیییی بالایی داره تو جامعه ،با یه چهره زشت ،منم ازسرش زیاد بودم ،مث دیو و دلبر بودیم بخدا ،،خیانت کرد ،شوتش کردم اززندگیم بیرون ،هنوزم بعد چندین سال دنبالمه

همچی به شانسه عزیزم ،،خودت باش هرکی خوشش بیاد خودش میاد سخت نگیر بخودت

یه مرد قدرتمند که تا حدی کنترل کنه جذب چی شما شدن

همسر من فوق العاده مرد قدرتمندی هست از همه لحاظ هرچی که فکرشو بکنی و خیلی حامیه

منو اولین بار که دید گفت جذب اعتماد بنفست و برخوردت و فنچ بودنت شدم(من خیلی لاغرم و صورت بیبی فیسی دارم)

چند باری رفته بودم دیدن داییم اونجا منو دیده بود

از چیت خوشش اومد

تعریف از خودم نباشه فکر میکنم به خاطر زیبایی و نجابتم و خانواده کم جمعیت و بی دردسرم ...البته از گذشتم با خبره دوتا خواستگار پر حاشیه دارم 😅😅 

من به روزهای روشن ایمان دارم❤

ممنون 😍😞🙏خوشبخت باشی

قربونت

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
همسر من فوق العاده مرد قدرتمندی هست از همه لحاظ هرچی که فکرشو بکنی و خیلی حامیهمنو اولین بار که دید ...

قدتون چنده؟ 

ببخشید میپرسم ایشون قدش چنده؟ 

تعریف از خودم نباشه فکر میکنم به خاطر زیبایی و نجابتم و خانواده کم جمعیت و بی دردسرم ...البته از گذش ...

عکس میزارین ؟