2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلای دیجیتال چیه

پول طلا رو دادم. طلا به امانت پیش دیجی میمونه. به گفته خودشون همون مقدار طلا برای من کنار گذاشته شده. حالا اگه من بخوام اون طلا رو تحویل بگیرم باید حداقل ۵ گرم بخرم. کارمزدشو بدم تا برام آبشده ۵ گرمی ارسال کنن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
پول طلا رو دادم. طلا به امانت پیش دیجی میمونه. به گفته خودشون همون مقدار طلا برای من کنار گذاشته شده ...

دیجی کالا؟ چه جالب

برگی افتاده ام بر زمین، خدایا منو ببین 🍃 خدایا شکرت به داده ها و نداده ها.
شرکتی خرید نکن دوست من دستبند خرید حالا شکسته وسطش میله آهنی گذاشتن

مرجوع یا شکایت نکرد ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
خیر طلا شده پنج میلیون فعلا نخرید

چرا ؟

فکر کردی ارزون میشه ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اره ولی باید بدونی از کجا چطوری بخریچقدر پول داری؟؟

چی خریدین ؟

طلای ساخته شده ؟

یا این طرح جدید آب شده به میزان دلخواه ؟

من یه کانال پیدا کردم خانومه طلاهاش خیلی ظریف و خوشگله برای اولین بار طلا سفارش دادم منتظرم برسه ببینم چی میشه🥺استرس دارم

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
پول طلا رو دادم. طلا به امانت پیش دیجی میمونه. به گفته خودشون همون مقدار طلا برای من کنار گذاشته شده ...

پست میکنن ؟

نمایندگی تو شهرهای دیگه ندارن ؟

❗ فاکتور میدن ؟❗

منم می خوام بخرم ، فعلا دارم اطلاعات جمع میکنم

الآن طلا ۵،۰۶۱،۰۰۰ تومنه ، دیجی کالا نوشته ۵،۰۸۹،۰۰۰ تومن

علاوه بر اون برا هر ۱ گرم حدود  ۱۰۴،۰۰۰ تومن کارمزد میگیره

میشه گفت منطقیه