2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریبا لڪہ بینے شایع هست نگران نباش فقط استراحت ڪن وسنگین ڪارے انجام نده،پلہ هم ممنوع

اتفاقا کلی پله مجبور شدم بالا پایین کردم ک اینجوری شد😭خونه خودمم پله داره

پنج هفته رفتم گفتن زود فقط ساک های بارداری و کیسه زرد دید

خب عزیزم تا زمانی ک قلبشون رویت نشه شایف امپول نمیدن برو یه دکتر ک سونو داشته باشه سونوت کنه دارو بهت بده نترس این لکه بینی ممکنه از جفت پایین هم باشه

من سر پسر اولم ۸ هفته خونریزی شدید کردم گفتن هماتوم داری

این ک چیزی نیست

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

این استرست خطرناک تره.بعضی از بارداری ها به لکه بینی حتی خونریزی ادامه پیدا میکنه.شیافتت رو هر ۱۲ ساعت بزن و استراحت مطلق باش تا بری پیش دکترت گلم.شاید هماتوم داشته باشی که طبیعیه تو بعضی از بارداریا هست

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

نیستش😭

بروزایشگاه ب جا این ک مداوم تاپیک بزنی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اتفاقا کلی پله مجبور شدم بالا پایین کردم ک اینجوری شد😭خونه خودمم پله داره

منم تجربہ ڪردم بااستراحت وشیاف بعدچند هفتہ برطرف شد،ان شاالله نگرانیت برطرف میشہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
این استرست خطرناک تره.بعضی از بارداری ها به لکه بینی حتی خونریزی ادامه پیدا میکنه.شیافتت رو هر ۱۲ سا ...

تو پنج هفته ک رفتم سونو چیزی نگفت یعنی میشه الان هماتم داشته باشم؟؟

منم تجربہ ڪردم بااستراحت وشیاف بعدچند هفتہ برطرف شد،ان شاالله نگرانیت برطرف میشہ

خدا کنه بخدا خیلی سختی کشیدم تا باردارشدم نمیخام از دستشون بدم برام دعا کنید😭

تو پنج هفته ک رفتم سونو چیزی نگفت یعنی میشه الان هماتم داشته باشم؟؟

اره  ممکنه.احتمال به وجود اومدن هماتوم از اول بارداریهست تا اخراش.من ۷ ماهم بود هماتوم ایجاد شد

البته توی ۶۰درصد بارداری دوقلویی لکه و خون هست نگران نباش انشالله که هیچ مشکلی نیس.فقط استراحت کن

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

خب عزیزم تا زمانی ک قلبشون رویت نشه شایف امپول نمیدن برو یه دکتر ک سونو داشته باشه سونوت کنه دارو به ...

چرا دکتر ب من داد شیاف مگه حتما باید قلب باشه ک شیاف بدن ؟

خونم پله داره نمیتونم برم...کاش یکم مهربونم تر حرف میزدید و حالم درک می‌کردید...

بروبیمارستان دکترسونومینویسه انجام بده ببین قلبشون تشکیل شده

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤