2777
2789
کسی نیست باهاش برم ... هیچکس از بارداریم خبر ندارن همسرم سرکاره هیچ جوره نمیتونم الان برم....😭

پس استرس نداشته باش 

ببین این استرس خیلی بده خیلی 

آروم باش نفس عمیق بکش 

دراز بکش و اصلا تکون نخور شیاف و اینا نمیتونی استفاده کنی فعلا 

پس فقط باید دراز بکشی ب چیزای خوب فکر کن صوت ی دعا که بهت ارامش میده رو بزار گوس بده 

و همچنان به چیزای خوب فکر کن هیچ اتفاقی نمیفته اون حتی لکه هم نیست شاید عفونت داشته باشی لکه ای نیست ک براش بخوای بترسی 

حتی کسی بوده تا اخر بارداریش دورازجونت خون ریزی داشته ولی بچش صحیح و سلامت دنیا اومده این استرس باعث ضربه زدن ب رشد جنینت میشه و قلبش خدایی نکرده پس اروم باش اگه میخوای بچه هاتو

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

پس استرس نداشته باش ببین این استرس خیلی بده خیلی آروم باش نفس عمیق بکش دراز بکش و اصلا تکون نخور شیا ...

عزیزم چرا شیاف استفاده نکنم من از هفته پنج دکترم شیاف داد چون درد داشتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا شیاف استفاده نکنم من از هفته پنج دکترم شیاف داد چون درد داشتم

خب پس استفاده کن من فک میکردم ننوشته برات

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چرا دکتر ب من داد شیاف مگه حتما باید قلب باشه ک شیاف بدن ؟

عزیزم اکثر دکترها دور از جون شما و کوچولو هات تا زمانیکه قلب رویت نشه دارو نمیدن ک اگ دور از جون رویت نشد کار سقط سخت نشه

ولی انشالله برای شما خیره

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼