2777
2789
عنوان

تاحالا از دست خانواده دلتون بشکنه

238 بازدید | 56 پست

من الان چند وقته از رفتاراشون خیلی ناراحتم 

فقط بفکر اینم ی نفر بیاد منو ببره نجاتم بده از این زندگی🥲

شماها جای من بودین چیکار میکردین هوم؟؟🥲🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره اصن مساله مهمی نبود ماشین مادرم خراب شده بود خواهرم الکی انداخت گردن من درصورتی که خودشم سوار اون ماشین میشد من اومدم سوارشم مادرم گف تو گرفتی ماشینو خراب کردی اونموقه هم وضع مالی خوبی نداشتیم بدون ماشین بودم خیلی ناراحت شذم دیگه اصلن ماشینشونو نگرفتم

دقیقا همین الان اومدم از ناراحتیم تاپیک بزنم که تاپیک تورو دیدم..

منم عزیزم... منم...

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

منم به همین درد دچار شدم ازدواج کردم اما اگر فکر میکنی با ازدواج از شرشون راحت میشی در اشتباهی 

درسته تو انتخابشون نکردی اما باید تا آخر عمر تاوان وجودشونو پس بدی

کاربری دست دو نفره ❤️😘

خیلی زیاد.انقدر نا اگاه و بی تسلط هستن رو رفتاراشون و به روانم اسیب زدن که دلم زیاد ازشون شکسته

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀