2777
2789
عنوان

تاحالا از دست خانواده دلتون بشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 56 پست
پیدا میشه فقط صبوری کن عزیزم .خدا میدونه خوده من چه روزهایی و چه شرایطی داشتم فقط صبوری کن و با هر ک ...

کو آخه بلانسبت همه پسرا عوضی شدن همه تنوع طلب شدن افکار شیطانی دارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کو آخه بلانسبت همه پسرا عوضی شدن همه تنوع طلب شدن افکار شیطانی دارن

تو خوب باش خودت .خدا میبینه پیدا میشه.بخدا الان پسره بد هست دختره بدم هست.یه پسره خوب پیدا میشه که دنبال یه دختره خوبه . نگران نباش

رفتاراشون ازارم میده واقعا بابام اخلاق نداره

ببین حدودا ۱۰ سال یه شخصی که اونموقع۳۵ سالش بود همش به عنوان نصیحت بهم میگفت قدره پدرمادرتو بدون و چندسال دیگه میفهمی چقدر برات زحمت کشیدن و وجودشون چقدر برات با ارزش میشه ،من اونموقع ۲۳ سالم بود و فکر میکردم میگفتم تو چه میدونی پدره من چکار میکنه و مادرم چه اخلاقی داره که اینهارو میگی تو دلم میگفتم دلش خوشه ها ‌.

ببین الان۳۳ سالمه و خودم مادر شدم میفهمم چقدر حرفاش درست بود.خدا شاهده پدرم اخلاقش همونه مادرم همونه ولی یه جوره دیگه به زندگی نگاه میکنم .میفهمم چقدر برامون زحمت کشیدن ،اینکه اگه یه روز نباشن من چقدر پشیمون میشم از اینکه باهاشون بدخلقی کنم . 

نمیخواستم‌نصیحت کنم ولی شاید توام یه روز یادت به حرف من بیفته و ببینی چقدر وجوده پدر مادرت برات با ارزشه و بابتش خداروشکر کنی‌ .