2777
2789
عنوان

بیاید تجربمو از عشق براتون بگم 🍃

169 بازدید | 35 پست

با یکی تو مشهد آشنا شده بودم خیلی امم دعا کردم آدم خوبی باشه به زور راضیم کردن اکی دادم بهش ی بار رفتم بیرون شاید باورتون نشه بچه ها فقط چون آرایش نکرده بودمم حتی کنارم نشست! و اینجوری بود ک دوتا آبمیوه برا خودش گرفت برا من هیچی 

بعد اون هی دیدم با دخترهای دیگه عکس گذاشت پروفایلش 

دومی ام ک می‌گفت تو وقتی کسی و دوس داری حس های دیگه ایم بهش داری و ... نگاش ک میکردی میگفتی چقدر این آدم خوبیه حتی چایی بردم براشون منو نگاه نکرد ماشین و تحصیل کرده تهش سر اینکه تن ندادم به چیزی ی روز جلو دست اشغالی پیادم کرد 🙂 باورتون میشه ؟

سومی ک هیچییی عشق بچگیمم بودددد تهشم بهم گفت من بهت گفتم همه چی منی ولی ن عشق چون باوری بهش ندارم منی ک از همه چیزم گذشتم 

دیگه واقعا نمی‌دونم با بخت خرابم چیکار کنم دل به هرکس دادم باور کردم این دوسم داره با این حالم خوب میشه دیدم ن بدتر شد 

نمی‌دونم چرا از اینا ک کشته مرده طرف میشن سمت ما نمیاد فقط میان ک هی بدترم کنن

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این حس هایی ک گفتی عشق نیستن لطفا اسم هر حسی رو عشق نزارید عشق مقدسه🙃

مهم اینه ما عشقو تجربه نکردیم ! و خواستم تو عنوان اوج سیاه بختیم و بزارم براتون 

همه همینیم🙂شانس مون رفته تو باسن گربه 😂ینی میگم کاش مث رمان ها یکی عاشقم باشه

من نمی‌دونم بقیه دوست پسر و عشقشون و از کجا میارن ک آنقدر حالشون خوبه ما به طرفم بکشیم پایین بدیم بکن در و از آب در میاد اصلاااا موندم واقعا 

منمممم به خدا دیگه به هیچ کس اعتماد ندارم آخه آدم چند بار می‌تونه بخوره چندبار می‌تونه دوست داشته نشه مگه چ مشکلی داره 

من امروز 

سر اینکه گفتم 

دختر ها واسه ازدواج کمتر آزادی عمل دارن 

و ممکنه هیچ وقت نتونن با کسی که دوستش دارن ازدواج کنن و به ازدواج منطقی بدون احساس تن بدن، باهام قهر کرد جوابمو نداد 🙄🙄😐😐😐😐😐 چرا آخه خب بیا دلیلتو بگو حرفتو بزن مرد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
هعیدرکت میکنم🥲💔

به خدا من نمی‌دونم بقیه از کجا پیدا میکنن انقدرم طرف دوسشون داره من عین لپ لپ دست به هرکس میزنم باشی دو عالم از آب در میاد 

مهم اینه ما عشقو تجربه نکردیم ! و خواستم تو عنوان اوج سیاه بختیم و بزارم براتون

اسمش سیاه بختی نیس به این فک کن رابطه جدی میشد میرفتین زیر ی سقف بعدش چی میشد؟؟؟

تو الان باید درس بگیری و با چشم باز انتخاب کنی 

من نمی‌دونم بقیه دوست پسر و عشقشون و از کجا میارن ک آنقدر حالشون خوبه ما به طرفم بکشیم پایین بدیم بک ...

😂👍وای دقیقایارو سلیطه بازی در میاره طرف خودشو براش میکشه هعییی

خب اول بشناس بعد دل ببند

من چ جوری بشناسم وقتی اکی میدم دیگه نمیتونم چیزی بگم ک تازه بعدش متوجه میشم طرف اینجوری بوده همه اولش خوبن 

فقط مشکلم اینه چرا همشون اینجورین من دیگه چ جوری باور کنم کسی دوسم داره چرا کسی اصلا دوسم ندارن چرا همشون سمت من گ میان لاشی دوعالم میشن 

من امروز سر اینکه گفتم دختر ها واسه ازدواج کمتر آزادی عمل دارن و ممکنه هیچ وقت نتونن با کسی که دوستش ...

دقیقااااا منو بگو توروخدا شنبه پیشش بودم دیشب آمدم دلبری کنم خیر سرم بهم گفت از کجا میدونی دوست نداره یعنی دارم بعد گفت الآنم میگم دلم تنگ شده تهش چی بگه خوبه ؟؟؟ گفت من همیشه گفتم همه چی منی ولی ن عشق پنج ساله باهاشم!!! منم هرچی تیکه داشتم انداختم گفت سارا چته چی میگی منظورت و نمی‌فهمم و اینا تهشم یچی گفتم اصلا جواب نداد 

😂👍وای دقیقایارو سلیطه بازی در میاره طرف خودشو براش میکشه هعییی

خیابون پر آدمه ها ولی من نمی‌دونم ما باید از کجا یکی و پیدا کنیم دوستمون داشته باشه 😑

من چ جوری بشناسم وقتی اکی میدم دیگه نمیتونم چیزی بگم ک تازه بعدش متوجه میشم طرف اینجوری بوده همه اول ...

اول اوکی نده اول چن جلسه معارفه برو باهاش بعد اگه اوکی بود اوکی بده 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد