2777
2789
عنوان

بیاید تجربمو از عشق براتون بگم 🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 35 پست
اسمش سیاه بختی نیس به این فک کن رابطه جدی میشد میرفتین زیر ی سقف بعدش چی میشد؟؟؟تو الان باید درس بگی ...

به خدا دیگه میترسم دست رو هرکس بزارم عوضی دراد من دیگه کی و انتخاب کنم اصلا مگه میتونم با این همه اتفاق هایی ک برام افتاده من نمی‌دونم بقیه از کجا پیدا میکنن والا من تو خیابونم آدم درست حسابی نمی‌بینم 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول اوکی نده اول چن جلسه معارفه برو باهاش بعد اگه اوکی بود اوکی بده

وقتی میاد جلو چی بگم بگم باید چند روز همو بشناسیم بعد ؟ روم نمیشههه به خدا بعد اصلا کسیم ندارم بیاد دیگه پیشنهاد بده فقط ی مشت عوضی تو کوچه خیابون ی وقتایی تیکه میندازن اونم خودم و میندازم به نشنیدن

به خدا دیگه میترسم دست رو هرکس بزارم عوضی دراد من دیگه کی و انتخاب کنم اصلا مگه میتونم با این همه ات ...

خب اگه درست حسابی بودن ک تو خیابون نبودن 

آدمم ک حتما نباید تو رابطه باشع صبر کن به موقعش آدمتم پیدا میشه

دقیقااااا منو بگو توروخدا شنبه پیشش بودم دیشب آمدم دلبری کنم خیر سرم بهم گفت از کجا میدونی دوست ندار ...

ولی عشق نه ؟؟ چه مسخره .... خب بگو چند چندی با خودت 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
طرف سر لخت با نیم تنه میگرده کسی نگاه نمیکنه چه برسه ما😂🙂

ن بابا اونجوری ام نی تیکه میندازن ولی همیشه میگن آدم هرکس و از خیابون پیدا کنه تو خیابونم میمونه ... 

من نمی‌دونم بجز خیابون کجا پیدا کنیم 😂🤦🏻‍♀ ما عاشقم بشیم اون عاشق ما نی 

ولی عشق نه ؟؟ چه مسخره .... خب بگو چند چندی با خودت

دقیقاااااا بعد فک کن پنج ساللل باهاشی اینجوری بگه 

بگه عشق ن ولی دستاتو چشماتو ببوسم 

عشق ن ولی جوری نگات می‌کنه انگار نباشی دنیاش نی 

چقد میتونهههه مسخره باشههه

ن بابا اونجوری ام نی تیکه میندازن ولی همیشه میگن آدم هرکس و از خیابون پیدا کنه تو خیابونم میمونه ... ...

دقیقا اولش میگن دوست داریم بعد یکماه😂 غیبشون میزنه یا کم میان بفهمنم دوسشون داری در میرن یا میگن مرسی ممنون

خب اگه درست حسابی بودن ک تو خیابون نبودن آدمم ک حتما نباید تو رابطه باشع صبر کن به موقعش آدمتم پیدا ...

میفهمم خودمم این حرفو قبول دارم ولی می‌دونی همش میگم مشکلم چیه ک هرکس به من میرسه اینجوری از آب در میاد فقط همین از خودم از قلبم میرنجم

دقیقا اولش میگن دوست داریم بعد یکماه😂 غیبشون میزنه یا کم میان بفهمنم دوسشون داری در میرن یا میگن مر ...

کاش می‌گفت مرسی ممنون پنج ساله باهاشم دیشب گفت همه چی منی ولی ن عشق باورت میشه ؟ این از مرسی ممنون خیلیییی بدتر بود 

وقتی میاد جلو چی بگم بگم باید چند روز همو بشناسیم بعد ؟ روم نمیشههه به خدا بعد اصلا کسیم ندارم بیاد ...

یه خورده سیاست بخرج بده تودار و رند باش 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
یه خورده سیاست بخرج بده تودار و رند باش

به خداااا بلد نیستم 🥺 میگم ک دیشب کسی ک عاشقشم این همه مدته باهاشم برگشت بهم گفت تو همه چی منی ولی عشق ن چون باور ندارم بهش آنقدر گریه کردم امروز چشمام باز نمیشد الآنم نمی‌دونم چیکار کنم اصلا حتی حرفشم نفهمیدم با اینکه قبلش گفت از کجا میدونی دوست ندارم یعنی دارم خب ولی بعدش اینجوری گفت 

ولش کن بابا آنقدر گریه کردمممم فقط خدا می‌دونه

ای توهم مث من احساساتی هستی🙇‍♀️من نمیدونم چیکار کنم ن دلم میاد برم ن خوشم میاد از اینجور رفتاری دورم ازش میشم قلب درد دارم همش گریه پیششم اینجور رفتار میکنه بدتر پشیمون میشم مُردم دلم یه تیکه امید ازش میخاه