2777
2789
عنوان

چرا تا به یه پسر جواب رد میدی شروع میکنه ایراد گرفتن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 85 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شکایت کن ازش

خودش پلیسه

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

برای منم پیش اومده تعریف ازخود نباشه چهره ی جذابی دارم عکسمو گذاشته بودم پروف اینستام .بعد یارو اومده بود کلی تعریف کرده چهار صفحه بیشتر تعریف کرده بود هول .منم اصلا نه بلاک کرده بودمش نه جواب داده بودم.کلی پیام التکاس که خاک کف پات میشم پیش مرگت میشم جواب بده منم اونروز عصبی بودم پیاماشو دیدم نوشتم چندسالته نوشت ۲۵عزیزم.نوشتم ۲۵سال کودن بودن بس نیست؟سعی کن بعد این مثل ادم زندگی کنی.دیگه نبینمت تو پیجم.اتیش گرفته بود چهارصفحه هم داشت فحش تایپ میکرد که بلاکش کردم😄😄😄😄

وای دقیقا مخصوصا اونی که میفهمی میخواد پیشنهاد بده ولی قبل از دادن رد می‌کنی میگه من که منظورم تو نب ...

من بخاطر همین تا مستقیم‌پیشنهاد نده خودمو میزنم ب اون راه😂😂ک اینطوری نتونه دست پیش بگیره

بحث دل شکستن نبودهنگفت ک جواب رد نگیرهاما بعد از ج منفی ما تحتش سوخته شروع کرده ایراد گرفتن🤣

نخیرم

میدونسته اگه حقایق رو بگه ممکنه شما دچار افسردگی بشید چیزی نگفته دیگه... لامصب از بس شرم و حیا دارن و دور اندیش هستند.

____ آقا هستم ____ 🙏
از چی میترکن؟؟

ازبس زورشون میگیره وپسرا وقتی یه دختر باهاشون کات کنه  احساس حقارت میکنن  بعضی هاشون با خواهش التماس  میخوان که برگردی به رابطه  اما اونایی که زیادی عقده ای هستن شروع میکنن به ایراد گرفتن وحرف درآوردن وایراد گرفتن

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .