2777
2789
عنوان

چرا تا به یه پسر جواب رد میدی شروع میکنه ایراد گرفتن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 85 پست
تعریفففف کن👂🏻👂🏻👂🏻

سبزیارو بیار که فیلم ترکیه ایه

دو تا داداش میخواستن منو،من جواب رد دادم،آتو داشتن ازم تهدیدم کردن شبو روز دم کوچمون بودن چون من بین خانوادشون دعوا انداخته بودم

رفتم شکایت کردم ازشون

پلیسی که مامور پروندم بود

آتوها افتاد دست اون

گفت یا با من ازدواج میکنی یا نمیزارم ازدواج کنی اومد و ازدواجمو بهم زد

حالا با همین نامزدم قبلا یبار دیگه ازدواجم بهم خورده بود،چرا؟

چون بازم یه پسره که جواب رد داده بودم ازدواجمونو بهم زد

خلاصه که

الان دختر ۲۱ ساله ایم که ازدواجش هیچ جوره با کسی که دوسش داره جور نمیشه

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازبس زورشون میگیره وپسرا وقتی یه دختر باهاشون کات کنه احساس حقارت میکنن بعضی هاشون با خواهش التماس ...

اره من یکی ک دوسم داشتو هیچ جوره نمیشد رابطمون کات کردیم همش دنبال این بود با التماس برگردم درحالی لاشیا براشون اهمیت نداره کلا کات کردن

برگشت به آزادی🕊

سبزیارو بیار که فیلم ترکیه ایهدو تا داداش میخواستن منو،من جواب رد دادم،آتو داشتن ازم تهدیدم کردن شبو ...

تخمه آوردم قبوله؟

واقعیه یا کیکه 

چه داستانی فیلم میشه ساخت باش 

( اینقدر جنجالی بود اخراش تخمه رو با پوست می‌خوردم 😂😂😂)

تخمه آوردم قبوله؟واقعیه یا کیکه چه داستانی فیلم میشه ساخت باش ( اینقدر جنجالی بود اخراش تخمه رو با پ ...

خخخ خیلیا میشناسن منو اینجا عزیزدلم تاپیکامم سر بزنی هست

واقعیه

دعا کن این کابوس زندگیم تموم شه به خوبی و خوشی ازدواج کنم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

خخخ خیلیا میشناسن منو اینجا عزیزدلم تاپیکامم سر بزنی هستواقعیهدعا کن این کابوس زندگیم تموم شه به خوب ...

ان‌شاءالله عزیزم 

شما تو یه تاپیکی گفتید نامزد هستید مثل اینکه جدی هم هست چطور هنوز خیالت راحت نیست؟

میدیددلش نمیومد بگه 😂

هرچقدر هم طرف بد باشه بازم پسره لنگش بوده 

اینا فقط سوختنه ک بعدش عیب می‌ذاره روت😂😂

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  

اسی تایپک اخرمو گز بزن

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

افرین ک حقایق رو میگیمعلومه پسر عاقلی هستی

هر کسی  هر جایی وتو هر شرایطی باید انسانیت ولحاظ کنه چیزی که متاسفانه این روزا وجود نداره  

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

تو نظریه فروید یه جور مکانیزم دفاعیه که اگه اشتباه نکنم میشه دلیل تراشی پسرا خیلی زیاد ازاین مکانیزم دفاعی استفاده میکنن که زشت بود، اونقدا خوشگل نبود، دلم براش سوخته بود، مثل اون ریخته و....

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید