قبلن گاو صندوق مغازه بود باشوهرم دعوا کردم ازش گرفتم مطمینم اوردم تو فریزر خونم گذاشتم حتی مادرمم داش میرف سفر طلاشو دادذبهم تو فریزر جاسازی کردم الان برای خودمو پیدا نمیکنم اصلنننننن یادم نمیاد جای دیگه گذاشته باشم نمیدونم کجا رو باید بگردم 😰
کی توی خونتون رفت و امد داره ؟ کار همونه ؟ البته منم نمیگم شوهرت دزدیده ، شاید برداشته چون ب غرورش ب ...
اخه قبلنم سر موضوعی دعوامون شد اوردم یکسال تو فریزرم بود موقه اسباب کشی دادم برد گاو صندوق یه النکوم شکست بدون اینکه بمن بکه فروخت مثلن یکی دیکه بگیره منم عصبانی شدم گرفتمشون وای طلاهای کادویی پسرمم بود
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قبل عمل کردنم رفته بودم مهمونی وسط مهمونی النگوم شکست دادم شوهرم نگهداره برادزشوهرم تو کار طلاس شوهرم بدون اینکه بمن بگه داد به اون که مثلن برای تولدم عوض کنه یکی دیگه بگیره گفتم حقی نداشتی بی اجازه طلامو بفروشی