2777
2789

سلام عزیزان، شبتون بخیر 

لطفا نظرتون رو درباره این موضوع بگید که موافقید یا مخالف، نیازی به درگیری و فحاشی و مطلع کردن نی نی یار ها هم نیست چون یک نوع تبادل نظره محترمانه است. 🌹

متأسفانه توی اکثر خونه ها هست و تبدیل به عرف جامعه شده، طوری که اگر کسی ماهواره نداشته باشه بهش میگن امله با عرض معذرت 

و هرروز این کلیشه های اشتباه تو جامعه ما رو به رواجه و کسی متوجهش نیست، بجز یک عده خاص 

نظر خودم اینه که ماهواره مناسب هیچ خونه و خونواده ای نیست، چون هدف اصلی شبکه های مخرب و مضرش سست کردن بنیاد خانواده است که کاملا مشهوده و نیازی به استدلال و... نداره! 

وقتی طلاق، خیانت، فرار کردن دخترا از خونه

ارتباط جنسی با نامحرم و... عادی بشه واقعا کی انتظار داره که چارچوب خانواده محفوظ بمونه؟؟؟! 

متأسفانه تک تک اقوام ما ماهواره دارن 

یعنی هرموقع رفتم خونه شون فقط مجبور بودم سرم رو پایین نگه دارم، یهو سرم و بالا میارم یه صحنه هایی رو میبینم که... تنوع طلبی و هوسبازی رو خیلی نامحسوس تبلیغ میکنن 

اگه انسان حتی یک درصد حیا تو وجودش نفس بکشه این شبکه هارو نگاه نمیکنه... 

دختره تو سریال دویست تا دوست پسر عوض میکنه! 

شاید بگید نه بابا دیدن این فیلما برا سرگرمیه... ما که تحت تاثیرش قرار نمیگیریم خودمون عقل داریم 

ولی به مرور چه بخوایید چه نخوایید قبح خیلی چیزا براتون میریزه، و این تاثیر مستقیم داره روی عوض شدن افکار شما 

بچه ای که با دیدن سریالای ماهواره بزرگ بشه میخواد چی بشه تهش در آینده ؟ 

یه جوون هوسباز و خشن 

پوشش به شدت زننده و نامناسب، دلیلش کمبوده 

وگرنه کسی که خودش رو به عنوان یک انسان کامل قبول داره هرگز از ظاهرش برای جلب توجه استفاده نمیکنه، از درونش، اخلاق و شخصیتش و برای جذب دیگران بهره میبره 

خیلی تاثیر بدی داره خیلی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ندارم نظر خاصی هم در موردش ندارم 

اصلا هم مذهبی نیستیم نه من نه همسرم ولی نداریم ...نه کسی بهمون گفته امل نه کسایی که دارن روشنفکرن 

اصلا ماهواره دیگه خیلییی قدیمی شده مثل اون وقتا نیست عجیب باشه هر کی نداشته باشه فکر کنه امله