2777
2789
عنوان

درد زایمان واژن خانوما بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه سانت بودم ک رفتم زایشگاه مهم سانت نیست مهم اینه سر تو لگن باشه مهم اینه دهانه رحم نرم باشه و اماده زایمان باشی 

پس ورزشایی ک سر و میاره تو لگن و انجام بده و کارایی ک دهانه رحم و نرم میکنه 

حتما تکنیک تنفسی رو برو اینستا بگرد یاد بگیر خیلیی تو کنترل درد کمکت میکنه خیلی من تا۸سانت ذره ای درد نکشیدم از ۸سانت تا ده سانتم۲۰دقیقه بود 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

واژنم درد میکنه و موقع نشست و برخواست خیلی فشار میاد بهش

عزیزم انشالله زایمانت راحت و اسون باشه به سلامت بیاد بغلت نی نی❤️

وای من ک تازه سه ماه و نیمم گاهی اینطور میشه برام خیلی میترسم چیزی بشه میشه برام دعا کنی به سلامت بگذره برام

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بستریت کرد؟

اره دیگه درد زایمان بود دوساعت بعدش زایمان کردم

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
من یه سانت بودم ک رفتم زایشگاه مهم سانت نیست مهم اینه سر تو لگن باشه مهم اینه دهانه رحم نرم باشه و ا ...

ببخشید عزیزم شما اطلاع دارین درد و تیر کشیدن زیر شکم و‌حس فشار سمت واژن  یعنی خطرداره یا نه؟ تو سه ماه و نیم

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میشینم پا میشم یه سنگینی تو واژنم حس میکنم درد هم دارم

اولش مث درد پریودی هس کم کم زیاد میشه اینجوری بودی برو وقت زایمانته

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
وقتی میشینم پا میشم یه سنگینی تو واژنم حس میکنم درد هم دارم

باید انقباض منظم داشته باشی 

اگر انقباض داری زمان بگیر 

ببین منظم هست یا نه 

بعد تایم انقباضات هر سری کمتر میشه 

اگر این شرایط داری یعنی زایمان نزدیکه 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید عزیزم شما اطلاع دارین درد و تیر کشیدن زیر شکم و‌حس فشار سمت واژن یعنی خطرداره یا نه؟ تو سه م ...

وای من سه ماهه تا۲۷هفته اکثر اوقات حس میکردم الانه ک زایمان کنم🥺

دکتر گفت بچه بزرگ میشه میچرخه ب دهانه رحم فشار میاره تو این موقعیت استراحت کن ب پهلو دراز بکش اگه بهتر نشدی درد ها شدید منظم شدن برو زایشگاه در غیر این صورت عادیه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....