2777
2789
عنوان

این فیلم روانمو بهم ریخت چقدر پدر ادم میتونه پست فطرت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 59 پست
منم اولین بار که دیدمش تا ۱ ماه دیدگاهم نسبت به بابام یه جوری بود با اینکه بابام بهترین پدر دنیاس خی ...

خیلی به شدتت پیشنهاد میکنم دخترای نوجوان به هیچوجه نبیننش

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

باورت میشه عنوانو دیدم فهمیدم میخوای این فیلمو بگی؟

تازه واقعی هم هس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدری که دخترش چندین سال زیر زمین زندانی میکنه حامله میکنه صاحب ۳ فرزند میکنه بچه هاشم زیر زمین به دن ...

یکی از بچه هاشم در اثر کتک زدنش مرده به دنیا اومد

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
پدرش دخترشو حامله می‌کنه ؟ مگه میشه

اره. پروندشو بخونید

پدرش دخترشو حامله می‌کنه ؟ مگه میشه

پدره روانیه

قصدش آزاره دختره بوده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
باورت میشه عنوانو دیدم فهمیدم میخوای این فیلمو بگی؟تازه واقعی هم هس

اره بیشتر از این حرصم گرفت ک به باباهه فقط حکم ابد داده بودن

پدرش نبود.

شوهر مادرش بود

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
پدره روانیهقصدش آزاره دختره بوده

یه فیلم دیگه ام بود اسمش یادم رفته پدره اجازه نمیداد بچه هاش ازخونه بیرون برن و اسم همه چیز رو اشتباه یاد بچه هاش میداد

اره بیشتر از این حرصم گرفت ک به باباهه فقط حکم ابد داده بودن

من همش به این فکر میکردم که تو فیلم دروغ میگن که بعده لو رفتنش همه چی گل و بلبل شد

اون دختر و بچه هاش هرگز طبیعی نخواهند شد 

یه فیلم دیگه ام بود اسمش یادم رفته پدره اجازه نمیداد بچه هاش ازخونه بیرون برن و اسم همه چیز رو اشتبا ...

میدونم کدومو میگی اسمش خاطرم نمیاد