2777
2789
عنوان

چطور بعضی پسرا همه چیو تو رابطه جنس میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 24 پست
آخه مشکل خاصی نبوده و عادی بوده احتمالا این خانم خودش مشکل شدید داشته

کجاش عادی بوده برای من ک خیلی هضمش سخته انگار ک مث یهع خوارکی بهم نگاه کرده اونموقع این حسم اذیتم میکنه تا حالا شده حالت اونقد بد باشه اونقد دلت گرفته باشه بخوای باکسی راجبش حرف بزنی منم الان دقیقا اینطورم ببخشید اگه ب نظرت ربطی ب تایپیکت نداشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون سک س واقعا محبت محسوب میشه باعث وابستگی شدید هم میشه 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
آخه مشکل خاصی نبوده و عادی بوده احتمالا این خانم خودش مشکل شدید داشته

والا تجاوز و دست درازی مشکل نرمالی نیست😑😑

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

[QUOTE=365550965]کجاش عادی بوده برای من ک خیلی هضمش سخته انگار ک مث یهع خوارکی بهم نگاه کرده اونموقع این حسم اذیتم می ...[/QUOTEتو گفتی پارتنرت بوده غریبه که نبوده آدم اول طرفو میشناسه بعد باهاش رل میزنه

وقتیم پارتنرت بوده مگه چیه دست بزنه بهت خب

[QUOTE=365550965]کجاش عادی بوده برای من ک خیلی هضمش سخته انگار ک مث یهع خوارکی بهم نگاه کرده اونموقع ...

اخه میدونی قضیه ما فرق میکنه من جزییاتو نگفتم اینوه من ۹ سال پیش باهاش بودم دیگه باهاش قراری نداشتم تا یه ماه پیش انتظارم نداشتم بعد ۹سال باز حشرش بزنه بالا احساس میکنم احساس ک ن مطمنم فقط میل جنسی ب من داره خیلی گرم مزاجم هس طرف 

تازه فهمیدم نامزد داشته بهم خورده

والا تجاوز و دست درازی مشکل نرمالی نیست😑😑

من شنیدم میگن حتی اگه شوهرتم باشه اون موقع تو نخوای انگار تجاوزه 

من ک دوس پسر سابقم بود حالا ۸سال پیش خودم میخواستم اما الان واقعا حتی دوس مداشتم دستامم بگیره با اینکه عاشقشم

من شنیدم میگن حتی اگه شوهرتم باشه اون موقع تو نخوای انگار تجاوزه من ک دوس پسر سابقم بود حالا ۸سال پی ...

حالا کار به حد و حدود روابط ندارم هر کسی بسته ب سبکش فرق داره حد و حدودش یکی آزاد و کامل رابطه داره با رضایتش که این تجاوز نیست یکی میبینی با ی بوسه مخالف اگه طرف ب زور انجام بده میشه دست درازی

همه اینا در صورتی که از اول قید شده باشه

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓