2777
2789
عنوان

رضایت بدیم به مردی که خواهرمو تو خیابون زده بود 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2691 بازدید | 129 پست
بس کنید بابا همش قضاوت نکنید قضاوت نکنیداگر خودت خم تو خمچین موقعیتی بودی دلیل اینکه وکیل مدافع این ...

ریپلای نزن عقده هاتو سر من خالی نکن برو ببین ریشع از کجاست

متاهل🩷🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوم من زیاد از قانون نمیدونمینی نمیشه بگن رضایت میدیم به شرط اینکه بستری بشن؟

خیر 

رضایت بدن با وقاحت بیشتر میان بیرون ودوباره همون کارارو تکرار میکنه 

از کجا معلوم طعمه بعدی شما نباشی

امضا ندارم    اثر انگشت قبوله؟☝

اونا هم حتما بستریش میکنن ...این همه آدمها رو زده مزاحمت ایجاد کرده مگه بستریش کردن؟!

آخه دیگه حکمش اعدام که نیست 

زیاد تو زندان بمونه بیاد بیرون شر میشه واسه اینا 

بهتره رضایت بدن 

اوم من زیاد از قانون نمیدونمینی نمیشه بگن رضایت میدیم به شرط اینکه بستری بشن؟

من میدونم شما چی میگی به نظرم قاضی باید خلاقیت داشته باشه و یجوری ادبش کنه که واقعا درست بشه وگرنه اینا پروتر از قبل میان تو جامعه

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑
گناه داره مریضه دسته خودش نیست!باید بستری بشه از طرفی تنبیه شده و به اشتباهش پی برده

ب جهنم ک مریضه. مریضه باید بیوفته ب جون مردم؟

بعدم ازادش کنن میره بستری شه؟ کی میبرتش؟ چه تضمینی هس دوباره اینکارو نکنه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
۳ تا مامورا یعنی با شوکر با اون چوبا که مأمورا میگرین دستشون با لگد زدنشااا من از ترسم گریه میکردم

چون خداروشکر مامورامون یکی سر ناموس یکیم دزدایی که میرن به جون مردم آشوب میندازن با کسی شوخی ندارن 

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑
می خواد آدم بشه می خواد نشهدیگه این چیزیه که در قبال کارش باید بکشه طرف رضایت دادن نداره همچین کاریا ...

پسری که دیگه دختر مردم بزنه رو هرچی لاشی هس سفید کرده اینا قمپز بی خطرن لاشیا تن ماهی میخورن فاز کوسه میگیرن خدایی من تو خیابون ببینم پسری به دختری بزنه خارشو.....

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

ریپلای نزن عقده هاتو سر من خالی نکن برو ببین ریشع از کجاست

کسی عقده سر تو خالی نکرد از خر وکیل مدافع یه آدم عوضی شدن می خواستم بکشمت پایین که انگار خیلی پافشاری داری که از آدم های عوضی دفاع کنی

ولی حق نداری احساس گناه بدی به کسی بابت دفاع از حقش

شما هم برو ببین ریشه این دلسوزی الکیت از کجاست

اگر هم منظورت ریشه این افراد روانیه که ریشه یابی روانی بودنشون وظیفه من نیست

شمام انقدر ریپلای در دفاع از مجرمین نزن برو وکالتشون رو به عهده بگیر نه که اینجا عذاب وجدان بدی برای دفاع ازشون