2777
2789

بچه ها تو یه شرایطیم که همش خودمو سرزنش میکنم 😑 من دو سه ماهه از اکسم جدا شدم خودم خواستم چون اصلا آدم اوکی نبود ولی دوسش داشتم خیلی زیاد 🥲 اونم پیگیر بود ولی دیگ خبری نیست 

رفته با یه دختر 24 ساله ک متاهل هست و با این سن سالن آرایشی داره و همه کار هم انجام میده!!! 

منم همش خودمو سرزنش میکنم ک از این بزرگترم ولی هیچی نشدم 

اینجاش بده ک اکسم ازم اینستاش رو پنهان می‌کرد و می‌گفت ندارم من با فیک فالوش داشتم دختر اینا نبود پیجش ولی بعدش دیدم این زن رو با تمام پیج های اینستاش فالو کرده 🥺

من معلمی رو دوس دارم هی آزمون میدم همش بهم میگف برو سراغ ی شغلی ک خودت مدیر باشی نگو... 

خیلی شرایط بدیه آدم دیونه میشه ببینه طرف رفته با یکی سرتره درسته متاهل هست ولی اکسم معلومه خیلی پیگیر شه و میخادش حتما طلاقش میگیره خودش میگیرتش 😑 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بابا نمیگرش واسه خوش گذرونیه توکه حسودیت میشه چرا کات کردی

آدم سمی بود ی روز کلی قربون صدقه میرف ی روز خبری نمیشد قهر می‌کرد پیام هارو پاک می‌کرد و عکس... میخاست اصلا عادی حرف نمیزد همش فکرش... 

ولی اینکه دختر رو فالوش کرده یعنی بهش ارزش میده و میخادش فک نکنم بخاد خوش بگذرونه اونم اینقدر ریسک خیلی هم آدم مذهبی هستن هم دختر هم این امسال هر دو کربلا هم بودن 😐

آدم سمی بود ی روز کلی قربون صدقه میرف ی روز خبری نمیشد قهر می‌کرد پیام هارو پاک می‌کرد و عکس... میخا ...

اگه مذهبی بود نمی‌نمیمود متاهل رل بزنه

بنظرت اکست پیش خودش فک نمیکنه اینک ب شوهرش وفا نکرده ب منم وفا نمیکنه

اگه مذهبی بود نمی‌نمیمود متاهل رل بزنهبنظرت اکست پیش خودش فک نمیکنه اینک ب شوهرش وفا نکرده ب منم وفا ...

اکسم ی غم داشت همش میگف ت رابطه ی قبلیم بد شکست خوردم حس میکنم همون دختره 

اگه مذهبی بود نمی‌نمیمود متاهل رل بزنهبنظرت اکست پیش خودش فک نمیکنه اینک ب شوهرش وفا نکرده ب منم وفا ...

خیلی زوره خیلی زور ک رفته با یکی ک اینقدر موفقه الان دیگ عمرا من یادش بیافتم از این میسوزم 😢