2777
2789
عنوان

من نامزد دارم بنظرتون اشتباهه جواب هم کلاسی دانشگام و ک پسره بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 55 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واااای خدا... پیام بعضیارو آدم میبینه شاخ در میاره...

بلاک چیه آخه؟

نمیدونم چند سالته

ولی من سی و رد کردم و زیاد تو محیط آکادمیک بودم.

همکلاسی شما که کرم داشته ۳ و نیم صبح پیام داده، درش شکی نیست... اگر مثلن خیییلی باهم قبلن صحبت کرده بودین این حرف رو نمیزدم... چون دوست اجتماعی پسر زیاد داشتم ...ولی برا اولین پیام اونم ۳ و نیم صبح خب داستان داره. این از این...

ولی شماهم نباید بلاک کنی چون میرن پشت سرت صحبت میکنن...

بزار صبح پیام شو سین کن و جواب بده. حیلی کوتاه و سنگین. بنویس: سلام آقای مهندس (اگر شاخه مهندسی هستین، اگر نه فامیل شو بگو ک رسمی و خشک باشه). خواهش میکنم🙏.

هررررگز شب ها با پسرای کلاس چت نکن... 

اینم از این...

راجب شوهرت هم بگو بزار بقیه بفهمن. خودشون رو جمع میکنن. البته اگر رسمی هست. اگر دوست پسرت هست یا صرفا حرفش هست ک دیگه هیچی. خودت میدونی. ولی من اگر تو رابطه متعهدانه باشم همیشه نشون میدم ب بقیع و اعلام می‌کنم اینم از این

راجب شوهرت هم باهاش طی کن.‌ اولن انقد سنگین باش ک لازم نباشه ایشون بهت تذکر بده، دوما انقد محکم باش ک جرات نکنه بهت تذکر بده... اگر باهاش عقد رسمی نکردی چک کن ببین سیاه قلب و شکاک نباشه.

ببخشید طولانی شد

خواستم همه جنبه هارو پوشش بدم

عهد بوق نیستیم ولی خب من رو این موضوع ک با ی‌دختر غریبه چت کنه حساسم و راحت نیستم فک نمیکنم چیز عجیب ...

چت آره منم باشم خوشم نمیاد

ولی اینکه حساس باشه روی صحبت واقعا مشکل سازه

شما فردا توی محیط کارت قطعا با هر قشری و جنسی در ارتباطی 

اونوقت نامزد شما هنوز روی دانشگاه رفتن شما گیره

عهد بوق نیستیم ولی خب من رو این موضوع ک با ی‌دختر غریبه چت کنه حساسم و راحت نیستم فک نمیکنم چیز عجیب ...

عزیزم بحث نکن وقتی دو طرف راضی ب اینکار نیستید خب اوکیه کسیم ک باید این موضوعو قبول کنه توعی ک مشکلی نداری پس بحث نکن جواب پسره هم نده

اخه فردا پس فردا ابن فرد می‌خواد بره تو جامعه دانشگاه محیط های کاری که زن و مرد از صبح تا شب کنار هم ...

خب ببین من خودم بنظرم بهتره جوری رفتار نشه ک بخاد ب جایی برسه ک طرف نسبت ب رفتار من ب خودش اجازه بده بهم پیشنهادبده، اگر با سلام و بدون خنده و سرسنگین پیام میداد بدون تاپبک زدن پیام میدادم سلام ممنون پیش میاد

ولی خب پقتی دیش خودم میگم ک یه جواب ساده من به همچین شخصیتی اگ بخاد موجب این شه بخث و بخاد ادامه بده ترجیح میدم ج ندم

محیط کاری ام فرق داره من جایی ک کارفرمام اقا بوده ام کار کردم

ببین پسره ک بهت پیام داده سبک بازی دراورده درست 

ولی این رفتارهای نامزدت رد فلگه. حواستو بیشتر جمع کن ببین بددله ؟ شکاکه؟ ویژگی های منفی آدم بعد از ازدواج صدبرابر میشن

ناتینگ برای گفتن

کرم داره

مشخصه 

من خودم پیره این کارم!

بلاک نکنی ها. شاید فردا کارت ب همین آدم افتاد

همیشه روایطت رو در حد و اندازه خودش حفظ کن

بزار فردا ۱۰ صبح مثلن جواب بده

هیییییچگونه حرف اضافه ای هم نزن

خیلی خشک باش

همونطور ک برات بالاتر نوشتم

چقدر هم بی کلاسه.. سلامم نکرده.

میخوای هیچی ننویس

یا براش استیکر 🙏 رو بزار یا ری اکت 🙏

ولی هرچی پیام داد سنگین و کوتاه صحبت کن.