2777
2789

نمی‌دونم چرا احساس میکنم تجربی آسون تره از انسانیه

از یه طرف تجربی ۵تا درس تخصصی داره

از یه طرف انسانی ۱۰تا

ولی تجربی فقط زیست حفظیه با فرمولا

ولی انسانی حفظی

خب تجربی راحت تره و شیرین تر🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان همه بدون شک میگن تجربی ولی انسانی حجم درساش فوق زیاده و سخته من تجربی نخوندم که در موردش نظر بدم 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

من که تجربیم والا بیشترش حفظیه کلا خط به خط کتابو باید حفظ باشی تا بتونی نمره خوبی بگیری😂💔

تخصصیاش کمتره ولی  حجم مطالب تخصصیا و سوالاشون بشدت سخت تره از انسانی .

در نتیجه برو رشته ای که واقعا دوس داری .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

من که ریاضیم.

ولی شما همون یکم هندسه‌ای که توی تجربی هست یا یکم از فیزیکشون رو ببینی متوجه میشی زیادم اسون نیست.

در هر حال اینجور مقایسه ها اشتباهه، هر رشته ای سختی خاص خودش رو داره

من که تجربی خوندم میگم انسانی خیلی راحت تره چون درسایی مث دینی و ادبیاتم خیلی خوب بود برعکس فیزیک

ولی من فیزیک شیمیم همه اوکین ولی چون فیزیک ریاضیو خیلی دوست دارم میگم تجربی 

من که تجربی خوندم میگم انسانی خیلی راحت تره چون درسایی مث دینی و ادبیاتم خیلی خوب بود برعکس فیزیک

دروس دینی و ادبیات برا انسانیا هم راحتن .. 

فلسفه و تاریخ رو بخون ببین بازم میگی راحته

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
اره اونارم خوندم راحته برام انفاقا خیلیم دوسشون دارم استاد

اوکی ولی من چون علاقه ندارم برام سخته متاسفانه