2777
2789
عنوان

بچهاا بیاید عکس این دخترو بزارم بگید مشکلش چیه 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 31 پست
قیافت مشکلی ندارهولی به نظرم یه‌ کم لوسی که باعث میشه نشه باهات شوخی کرد یا بخوای کنترل کنی

اره دقیقا بی جنبم دیگه چی حس می‌کنی ؟😂🤦🏻‍♀

(:A__•~•__M:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دیگهجنبتو ببری بالا سریع ناراحت نشیپایه باشی حله به نظرمکار جمه

دیروزززززز عشق خودم برگشت بهم گفت من عشقش نیستم بنظرم کار از جنبه گذشته ....😂🤦🏻‍♀

واقعا بقیش اوکیه هم قیافه و استایلتوایب بدی هم نگرفتم ازت ❤️😍

ولی سمت هرکس میرم برام موندگار نی هیچ کدومم از ته قلبشون دوسم ندارن فکر کنم دیگه مشکل از شانسمه ...

بهش میگفتی منم ازت بدم میادفک کردی کی هستییاروی گوریل بی احساس آمازونی

عکسمممم موند تو تایپکک اون و ولش کن حالا الان چیکاررر کنممم میشه گزارش بزنی؟ 😂🤦🏻‍♀

هیییی شانس ندارم ک هیچ کس دوسم نداره اون روز عشق بچگیمم برگشته میشه همه چی منی ولی ن عشق 🙂

عشق بچگی ازش معشوق درنمیاد

سنت خیلی کم بنظر میاد فعلا فکر پیشرفت خودت باش

پسرا بخصوص تو سن کم اکثراا فقط برا سرگرمی وارد رابطه میشن البته سن کم منظورم بیست سه بیست پایینتره