2777
2789
عنوان

هروقت میام ب نامزدم میگم من توی این دنیا فقط تورو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2293 بازدید | 154 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه نگو .........بی جنبه......حالا تو دلش ذوقه ها..........ظاهرشو اینجوری نشون میده

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

آدم خوبیه که اینجوری میگه ایی دلم سوخت😂خدا برا هم نگهتون داره،مردا بعضی چیزارو متوجه نمیشن باید توضیح بدی بهش بگو اونا جای خود تورو یجور دیگه دوس دارم دوس داشتنت فرق داره مگه تو هم حست به من اینجوری نیست مجبور میشه به فکر فرو بره و درک بیشتری از عشقت داشته باشه

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑

اتفاقا همین چند ساعت پیش به شوهرم پیام دادم عمرم رو عمرت قلب گذاشتم براش  گفته چی؟😆😆بعدش یادم اومد گوشیش ساده‌س کل پیام براش با ایموجی که برا گوشیش قابل خوندن نیست رفته براش☹️ موندم بیاد پیاممو ببینه.😂

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑