2777
2789
عنوان

خانما شما چند سال بعد عروسی بچه دار شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بیست سالمه دوبریام که با من عروسی کردن هم سنم هستن همشو یا حامله ان یا تازه زایمان کردن

حتما تو یه شهر کوچیک هستی که اینجوریه  ، تو تهران که ۳۰ سالشون هست هنوز ازدواج نکردن .

خودمم ۲۷ سالگی ازدواج کردم حس میکردم زود بود . الان ۳۳ سالمه و آمادگی مادرش شدن دارم ، کلی سفرهای ۲ تایی با شوهرم رفتیم و از با هم بودن لذت بردیم حالا دیگه نیاز به بچه رو حس میکنیم. و به بلوغ عقلی رسیدیم. 

بچه فقط زایمان و نوزادی و کوچولو و بامزگیش نیست . تا ۲۰ سال بعد بچت رو ببین و براش برنامه بریز ، از لحظه ای که پا به مدرسه بزاره مخارجش هی بیشتر و بیشتر میشه .

اکثر جاها مدارس دولتی کم شده و همه جا شده پولی ، بچه لباس و لوازم التحریر میخواد بررگتر بشه خرج دانشگاه و ... الکی بچه نیار 

تو فامیل ما هم هستن کسانی که یکسال بعد عروسیشون بچه آوردن ولی هنوز محتاج پدرشوهر و مادرشوهر هستن که کمکشون کنن. 

اینجور زندگی که روی پای خودت نباشی به درد نمیخوره و باید صبر کنی به ثبات مالی و اخلاقی برسی 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
خودمم تازه سه ماهه کار میکنم دیگه فکر بچ رو کلا حذف کردم از ذهنم به خاطر همین خیلی ناراحتم

نه عزیزم شما تازه اول راهی ،،،۲۰ که سنی نیست ،،،، ناامید نباش

سعی کن پول ها خودت پس انداز کنی بچه خیلی خرج دار دوران بارداری هم باز یک طرف 

حتما تو یه شهر کوچیک هستی که اینجوریه ، تو تهران که ۳۰ سالشون هست هنوز ازدواج نکردن .خودمم ۲۷ سالگی ...

آره شهرمون کوچیکه تازه من دوساله ازدواج کردم از اولش از خانواده خودم و شوهرم جدا شدم خونه جدا گرفتیم حمایت مالی نداشتیم دوساله همه میگن که بعداً بچه دار نمیشی و فلان خیلی نامید شدم فک میکنم پنج سال نزارم پنج سال دیگه هم اقدام کنم بچه دار نشیم 🥲🥲

آره شهرمون کوچیکه تازه من دوساله ازدواج کردم از اولش از خانواده خودم و شوهرم جدا شدم خونه جدا گرفتیم ...

اگر پریودی هات منظمه مطمئن باش هیچی نمیشه. و راحت بچه دار میشی 

میتونی بری دکتر زنان ببینه اوضاعت چطوره 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
اگر پریودی هات منظمه مطمئن باش هیچی نمیشه. و راحت بچه دار میشی میتونی بری دکتر زنان ببینه اوضاعت چطو ...

نه. پریود هام خیلی به وقت نیست یعنی هر ماه پریود میشم ها ولی نامنظمم