2777
2789
عنوان

خانما شما چند سال بعد عروسی بچه دار شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم بااین وضع گرونی واقتصادخونه خریدن سخته چن ساله دیگه میتونیدخونه بخرید؟بعدهم همه جلوگیریاب ...

آره شاید به این آسونی ها نتونه خونه بخره 

مهم درآمد هست و وضع مالی بهتر

معجزه شکر گزاری...

عجله نکن . اگر سنت کمه. من ۲۷ سالگی ازدواج کردم و الان ۳۳ سالمه.یعنیو۶ ساله ازدواج کردماز اول خونه د ...

من بیست سالمه دوبریام که با من عروسی کردن هم سنم هستن همشو یا حامله ان یا تازه زایمان کردن 

به نظرم مهمتر از خونه دار شدن اخلاق همسرتهاگه از اخلاقش مطمینی به خونه خیلی فکر نکن

درسته رابطون خوبه ولی خب. درامدمون چ کمه بعضی ماها واسه اجاره خونه لنگ میمونیم شوهرم کارگره

من پشیمونم۱۸ و نیم بودم عروسی کردم ۱۵ روز بعد فهمیدم باردارم ، شوهرم هر روز رابطه میخواست اونم یک سا ...

بد شده دیگه حامله شدن هم خیلی سخته بخدا مریضی همش

من بعد شش ماه

معجزه شکر گزاری...

نخواسته باردار شدی

بچه که میخواستم نه به اون زودی ، ولی آره (خودمم ناخواسته بودم)

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم،واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗