2777
2789
عنوان

خاطرات منفی خانواده شوهرم از یادم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 42 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یە سوال ،من مجردم،ایما رو اگە خونوادە خودمون بهمون بگە اصلا ناراحت نمیشیم ولی چرااا اگە خوانوادە شوه ...

چون خانواده خودمون مهربونیت دارن اگرم چیزی بگن ازته دل نیست وباخوبی جبران میکنن ولی اینا میگن که بچزونن

میفهمم چی میگی کاملاااااا درکت میکنممم 

عزیزم ب منم زیاد متلک گفتن خودم و خانوادمو تحقیر کردن تو دلم میگفتم خدایااااا خودت داری میبینی دیگه 

با هر حرفشون صدبار مردم و زنده شدم و دلم شکست 

اما ورق برگشت الان اونایی ک باهام بد بودن روزی صدبار میمیرن و زنده میشن نمیخام خیلی توضیح بدم 

ولی خدایی هم وجود داره نگران نباش تقاصشو پس میدن 

هممون از این خاطرات داریم منم بیشترشو دارم تا دلت بخواد دلم پره ازشون ولی با یاداوریش فقط خودتو عذاب میدی و روانت بهم میخوره فکرتو درگیر نکن سعی کن تو هم بی محلی کنی و فکر کنی چجوری میتونی ازشون فاصله بگیری

هممون از این خاطرات داریم منم بیشترشو دارم تا دلت بخواد دلم پره ازشون ولی با یاداوریش فقط خودتو عذاب ...

ازشون دورم

در حدی که زنگ هم بزنن جواب نمیدم

ماهی یکبار میبینمشون ومیدونن که ازشون خوشم نمیاد 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میفهمم چی میگی کاملاااااا درکت میکنممم عزیزم ب منم زیاد متلک گفتن خودم و خانوادمو تحقیر کردن تو دلم ...

همون زمان تقاص پس دادن

خصوصا خواهرشوهرم 

ولی من راضی به بدی دیدن کسی نیستم فقط دلم نمیخواست خودم اذیت بشم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یە سوال ،من مجردم،ایما رو اگە خونوادە خودمون بهمون بگە اصلا ناراحت نمیشیم ولی چرااا اگە خوانوادە شوه ...

خانواده من هم اگر اینجوری حس ناکافی بودن بهم بدن معلومه که ناراحت میشم 

اگر به بچم توهین کنن اگر جنسیتشو زیر سوال ببرن 

بله ناراحت میشم

ازشون دورمدر حدی که زنگ هم بزنن جواب نمیدمماهی یکبار میبینمشون ومیدونن که ازشون خوشم نمیاد

من یکی دوسال با همشون قطع ارتباط بودم و عین دوستلشو آرامش داشتم هروقت بیشتر میشه ارتباطمون اعصابم بیشتر بهم میریزه

مال منم آدم نیستن یه مشت آشغال عقده ای،مادرشوهرم شک کرده بچم پسره میاد میگه اگه روزیتون کم شد و به ه ...

وای دقیقا پدرشوهرمنم گفته بود

کاش دختر بود روزی میاورد 

اوناهم چون خواهرشوهرم دوتا دختر داره میگفتن 

من تازه زایمان کرده بودم مهمونی دادن پایین کباب درس کردن به من ندادن ..اونقدر گریه کردم از بوی کباب

نکنه توقع داشتن بری کمک؟

چون این عتیقه هاهم اینجوری ان