2777
2789

سلام خانوما  دو تا موضوع پیش اومده برام که نمیخوام این کارت رو داشته باشمش بانک توسعه تعاونه 

ولی سهام عدالتم به این حساب میاد و اگه بسوزونمش دیگه دریافت نمیکنم 

به نظرتون اگه برم شماره کارت رو تغییر بدم بازم سهام عدالت برام میاد ؟میتونم بگم شماره حساب رو تغییر ندین و فقط شماره کارت رو تغییر بدین یا نمیشه؟ 

اصلا این سهام به شماره  حساب میاد یا شماره کارت 

قضیه اینه خیر سرم نمیخواستم کلا کسی بدونه من این حسابو دارم چند سال دست شوهرم بود ازش گرفتم میخوام جدا شم ولی با اینکه رفتم شماره خودمو دادم به بانک و کارت رو عوض کردم برای اون پبام رفت و از اون طرف امشب بابام گفت سه میلیون نیومده به حسابت من شماره حساب پاسارگادت رو دادم به نفر پول بزنه بعد متوجه شدم به جا پاسارگاد به همین توسعه تعاون اومده پرهام ریخته هاااا

بابام اصلا خودشم مونده بود چون این شماره کارت منو نداشت که بخواد بده به کسی🙄🙄🫥🫥

هیچ کسه هیچ کسیییی نداره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته اگه میخوای پیام واسه شوهرت نره باید شماره تلفنت رو بری عوض کنی

کردم به خدا یک سال پیش فکر کن من رفتم بانک این‌همه راه فقط گفتم شماره موبایلش رو به شماره خودم تغییر بدین گفت اوکی زدم بعد امسال تاریخ انقضاش تموم شده بود رفتم جدید بگیرم مامور بانک صدام کرد گفت شوهرتون با بانک تماس گرفته گفته داره برا من پیامه چی میاد😦خیلی بانک بیخودیه نمیفهمم چرا