2777
2789

ظهر که کلاس بودیم وقتی از کلاس در اومدیم یکی از بچه ها بهم گفت و خب من متوجه نشده بودم حرف استاده رو

یکی دیگه هم متوجه شوخی زشتش شده بود چون آروم گفته بود،،

بعدش مامان دوستم به مامانم گفته که چرا جلوشو نمی‌گیرین و اینا فلان شوخی کرده و ...(نمی‌دونم به مامانم گفته من از شوخیه خبر دارم یا نه)

مامانم الان بهم گفت چی گفته مگه(شوخی رو میدونست میخواست من بگم که بره به استتده چیزی بگه)

منم واقعا روم نمیشد به زبون بیارم گفتم نمی‌دونم فردا از دوستم میپرسم که چی گفته 

دروغ گفتم نمیدونم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

فردا که اومدم بگم دوستم چی گفته😐

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی گفته؟

نمیگم همه دنبال حاشین 

چی گفته

شوخی رو نمیگم چون همه دنبال حاشین

اگه بگم یه سریا گزارش میزنن

فقط راهنمایی کنید رفتار چی نشون بدم

شوخی رو نمیگم چون همه دنبال حاشیناگه بگم یه سریا گزارش میزننفقط راهنمایی کنید رفتار چی نشون بدم

چه حاشیه ای یعنی بقیه نشستن ببینم تو کی تاپیک میزنی برات حاشیه درست کنن😑

چه حاشیه ای یعنی بقیه نشستن ببینم تو کی تاپیک میزنی برات حاشیه درست کنن😑

نه منظورم اینه که گزارش میزنن 

اینو ولش کن الان بخوام شوخی زشتش رو بگم واقعا طول میکشه

نه منظورم اینه که گزارش میزنن اینو ولش کن الان بخوام شوخی زشتش رو بگم واقعا طول میکشه

خب اگه آدم بی ادبیه از شوخیش ناراحت شدی جلوش و بگیرید بعضی از استادای مرد دختر زیاد دورشون ببینن پرو میشن

خب اگه آدم بی ادبیه از شوخیش ناراحت شدی جلوش و بگیرید بعضی از استادای مرد دختر زیاد دورشون ببینن پرو ...

استاده پیره از بابام بزرگتر واقعا جوون نیست بخواد همچین چیزای زشتی رو بین 10تا دختر بگه

به مامانم چجوری بگم 

استاده پیره از بابام بزرگتر واقعا جوون نیست بخواد همچین چیزای زشتی رو بین 10تا دختر بگهبه مامانم چجو ...

انقد بده که نمیتونی مستقیم بگی 

بگو یعنی وقتا حرفای جالبی نمیزنه لطفا بهش تذکر بده