2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 315 پست
گفتم نهایتاً از روز چند روز دیگه تا 3 ماه دیگه قبل سال

عزیزم درمورد رابطه ی منو امیر هر چی حس می‌کنی بهم بگو

به نظرت چجور پسریع چه شخصیتی داره

چه حسی بهم داره 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بین دوراهی گیر کرده اون شخصت خیلی ام دوست داره جدی بکنه رابطه اونو ولی از ی طرفی ترس داره نتونه بمون ...

دربارم هرچی حس میکنی بگو🥲

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

عزیزم درمورد رابطه ی منو امیر هر چی حس می‌کنی بهم بگوبه نظرت چجور پسریع چه شخصیتی دارهچه حسی بهم دار ...

ببین بازم میگم این حس منه و ممکنه کاملآ غلط باشه 

دوستش داری ولی یکم خودتو میگیری براش یکم گرم تر باشی اون از تو بهتر میشه تو ابراز علاقه نشون دادن الان اگر علاقه شو زیاد نشون نمیده چون از سمت شما خیلی اونجوری که میخواد گرمی نمی‌بینه دلت ی رابطه گرم و پر عشق میخواد ولی خودت برو جلو اون برات کم نمیزاره مغروره 

ببین بازم میگم این حس منه و ممکنه کاملآ غلط باشه دوستش داری ولی یکم خودتو میگیری براش یکم گرم تر باش ...

خب به نظر اون چجور دختریم چه حسی بهم داره 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
میشه برا منم بگی ک حرفایی که فاطمع بهم میزد راست بود یا دروغ و هنوز میخواد با من دوس باشه؟ داداشش هن ...

خودتو خیلی نشون نده جلو‌داداشش یا خیلی جلو فاطمه مشتاق رفتار نکن یا ناراحت نشون نده همیشه شاد پر انرژی جلوه بده انگار برات اهمیت ندارد به گوش داداشش میرسونه و ی تلنگری میشه بزاش اگر اون نباشه برا تو فرقی نمیکنه و میاد جلو 

مشکلات مالی که هیچ وقت خدا خل شدنی نیست ولی از پسش برمیای تا نهایت یک الی یک نیم سال دیگه درست میشه ...

اخه مشکل معمولی نیست بدهی زیاد اوردیم.طلبکارا ریختن.

این کاری که الان شروع کردیم خوبه برامون؟

خودتو خیلی نشون نده جلو‌داداشش یا خیلی جلو فاطمه مشتاق رفتار نکن یا ناراحت نشون نده همیشه شاد پر انر ...

مرسی عزیزم فق یچیز دیگ

واقعا دوقلوان؟و اگ هستن اینروزا کدومشون رو من میبینم؟ و از نبود من ناراحته؟ 

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او"....