2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 315 پست
بین دوراهی گیر کرده اون شخصت خیلی ام دوست داره جدی بکنه رابطه اونو ولی از ی طرفی ترس داره نتونه بمون ...

عزیزم درمورد رابطه ی منو امیر هر چی حس می‌کنی بهم بگو

به نظرت چجور پسریع چه شخصیتی داره

چه حسی بهم داره 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بازم میگم این حس کنه و ممکنه کاملآ غلط باشه همش منتظر تماسشی ولی خب اگر بخوادت خودش میاد جلو یا ...

کسی میاد تو زندگیم؟کسی روم کراشه ک نگفته باشه؟

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

ببین بازم میگم این حس کنه و ممکنه کاملآ غلط باشه همش منتظر تماسشی ولی خب اگر بخوادت خودش میاد جلو یا ...

عزیزم درمورد رابطه ی منو امیر هر چی حس می‌کنی بهم بگو

به نظرت چجور پسریع چه شخصیتی داره

چه حسی بهم داره 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
کسی میاد تو زندگیم؟کسی روم کراشه ک نگفته باشه؟

ببین بازم میگم این حس منه و ممکنه کاملآ غلط باشه 

حس می‌کنم شاغلی و تو محل کارت یکی بددددش نمیاد ولی خوششم نمیاد دوست داره ولی نمی‌دونم بین ترس یا غرور ی چیزی نمیزاره بیاد 

بین دوراهی گیر کرده اون شخصت خیلی ام دوست داره جدی بکنه رابطه اونو ولی از ی طرفی ترس داره نتونه بمون ...

میشه برا منم بگی ک حرفایی که فاطمع بهم میزد راست بود یا دروغ و هنوز میخواد با من دوس باشه؟ داداشش هنوز عاشق منه؟! 

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او"....