2777
2789

سلام 

من کلاس نهمم و کلا ۴ روز تا امتحانات نوبت اول واسم وقت مونده راستشو بخواین تو بعضی درسا مثل ریاضی و علوم و زبان مشکل جدی دارم اما درسای دیگم خوبه یعنی کلا روز قبل امتحان ۸ یا ۷ ساعتم بخونم اونارو راستو ریست میکنم اما امتحانای ریاضی و علوم و مخصوصا زبان واقعا موندم توش آخه بین برنامه  امتحانات فاصله نیست چون ۱ هفته ایی تعطیلات بود تو تعطیلات هم که کلا من سرماخوردگی شدید داشتم بدن دردو و ... کلا نمیتونستم قلم بگیرم دستم خواهش میکنم اگه برنامه ایی چیزی دارین بدین دستم چون واقعا به نمره بالای ۱۹/۹۰ صدم نیاز دارم باید شاگرد اول یا دوم بشم  😓😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩 

توروخوداااااا قول میدم اگه کارم راه افتاد واستون تا یه ماه ۵ تا صلوات هرشب بفرستم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

توی فرجه هر کدومش خودش رو بخون میرسی

متمرکز بخون نمره آوردن برای نهم آسونه

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکه سیل بریکت تو هنو راهنمایی هسی و درسلت ایچه هسن بیای دبیرستان چه کری😁

عزیزم امسال انتخاب رشته داری ، میخوای کدوم رشته بری؟؟

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

من دخترم نهمه 

زبان رو با استاد حق نویس میخونه داخل آپارات هست 

یک فیلم درس رو میده . یک فیلم گرامر. یک فیلم نمونه سوال امتحانی

مثلا بزن درس اول زبان نهم استاد حق نویس میاره .

برای ریلضی سرچ کن خانم ریاضی افشاری  

یک سایت هست از هفتم درس داده . معلم مدرسه دختر خودم هست . 

درسنامه برای نهم ها داده کتاب هم درس داده

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

برا زبان آقای حق نویس رو حتما ببین‌خیلی خوبه ریاضی هم‌جویامجد کار کن تمرینات کتاب و خوب بخون اگه تو فرجه امتحانای دیگه وقت داری سعی کن برا درسایی که مشکل داری بخونی حتی شده یه صفحه

من دخترم نهمه زبان رو با استاد حق نویس میخونه داخل آپارات هست یک فیلم درس رو میده . یک فیلم گرامر. ی ...

اضافه کنم که برای علوم جزوه های آقای علیرضا پیربیگی خوبن. تو اینترنت سرچ کنی هست

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
من دخترم نهمه زبان رو با استاد حق نویس میخونه داخل آپارات هست یک فیلم درس رو میده . یک فیلم گرامر. ی ...

من واسه اینگیلیسی فاطمه احمدی 

واسه ریاضی انقددددد معلممون آزمون آزمون و جزوه و تکلیفو وووو اینا میخواد وقتشو ندارم اما شما واقعا مادر خوبی هستی که به فکر دخترتونی 🥰

من واسه اینگیلیسی فاطمه احمدی واسه ریاضی انقددددد معلممون آزمون آزمون و جزوه و تکلیفو وووو اینا میخو ...

خواهش میکنم ❤️❤️

اکه سیل بریکت تو هنو راهنمایی هسی و درسلت ایچه هسن بیای دبیرستان چه کری😁عزیزم امسال انتخاب رشته دار ...

اگه بشه تجربی علاقه دارم ولی یکم درساش واسم سخته 

نمیدونم منکه روزی ۳۰ دقیقه هم نمیخونم شاید برا همین واسم سخته