2777
2789
عنوان

شاگرد اولا بیاین میخوام شاگرد اول شم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 30 پست
اگه بشه تجربی علاقه دارم ولی یکم درساش واسم سخته نمیدونم منکه روزی ۳۰ دقیقه هم نمیخونم شاید برا همین ...

خب پس اشتباه میکنی دیک تجربی مناسبت نیست

الیته اگه درس بخونی ک خوبه ...الان مهم نیست دوران سرنوشت ساز ایندت دبیرستانه ، یه تکونی به خودت بده و به خودت بیا

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

من نهم نیستم درسا خیلی عوض شده وگرنه حتما زبان کمکت میکردم

ممنون عزیزم 

من خیییلی واسم مهمه آخه مامانم که نتونسته بخاطر شرایت دوران خودش ادامه بده چشمش به منه واقعا میخوام سربلندش کنم 😁🙂‍↕️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من امسال دوازدهمم 

ریاضی نهم تو طول ترم همیشه ۱۲ ۱۳ میگرفتم 

خرداد تو فرجه ۳ روزه امتحان خوندم ۲۰ شدم (: 

نکته خوبش اینه مث دبیرستان لازم نیس نکته خاصی کار کنی یا سوالات پیچیده نیس اونقدر 

یه آقایی بود فامیلیش یادم نیس تو آپارات صفحه به صفحه ریاضی رو از روی کتاب حل میکنه میگردم برات اسمشو پیدا میکنم 

من نشستم فقط سوالات خوده کتابو با ویدئو های ایشون دیدم و حل کردم تو ۳ روز از ۱۲ رسید ۲۰ 

اونم خرداد که کل کتاب بود 

خب پس اشتباه میکنی دیک تجربی مناسبت نیستالیته اگه درس بخونی ک خوبه ...الان مهم نیست دوران سرنوشت ساز ...

اولا سعی کردم مثلا روزی ۵ بعضی وقتا هم ۶ 

مهر ماهم که به وطالت کامل گذشت اما آبان مثلا یه هفته بود ۲۶ یا ۲۷ ساعتی خونده بودم 

اما کم کم دوباره زده شدم الانم که خودمو میبینم ۴ روز مونده تا امتحانات 

عزیزم من امسال دوازدهمم ریاضی نهم تو طول ترم همیشه ۱۲ ۱۳ میگرفتم خرداد تو فرجه ۳ روزه امتحان خوندم ۲ ...

مجید رضایی بودن 

و اینکه اگه نهم ریاضی و علومش برات سخته بنظرم تجربی نری بهتره چون چندین برابر سخت تر میشه 

همین دوتا کتابی که توش گیری میشه ۴ تا کتاب تخصصی 

عزیزم من امسال دوازدهمم ریاضی نهم تو طول ترم همیشه ۱۲ ۱۳ میگرفتم خرداد تو فرجه ۳ روزه امتحان خوندم ۲ ...

واقعا 😍 راس میگی 

خوشش بحالت 

من مستمر ریاضی ۱۹ شدم ولی واسه امتحانات کمی نگرانم 

زبانم خوب یکم مشکل دارم توش 

آخه سال ۷ و ۸ یه معلمی داشتیم واسمون هیچی نمی‌گفت نه گرامر نه لیسینینگ هیچی فقط املای الفبا می‌گرفت آزمون 

امسال باز نشسته شده خداروشکر این معلم امسالمون ولی خیلی سختگیره باورت میشه من اولین امتحان لیسینینگ رو تو این سه سال امروز دادم 

مجید رضایی بودن و اینکه اگه نهم ریاضی و علومش برات سخته بنظرم تجربی نری بهتره چون چندین برابر سخت تر ...

نه من عاشق در سای علومم مخصوصا بخش شیمی و بخش زیست و زمین شناسی که واسم مث آبخوردنه 

فقط فیزیکم قاراشمیشه یکم نمرهشو ۱۸ گرفتم 

واقعا 😍 راس میگی خوشش بحالت من مستمر ریاضی ۱۹ شدم ولی واسه امتحانات کمی نگرانم زبانم خوب یکم مشکل د ...

کار معلمتون که درست نبوده ولی هفتم هشتم چون تازه دارن زبان درس میدن همینه معمولا 

اگه سطح زبانت خوبه برای لیسنینگ که هم برای مدرسه آماده باشی هم در کل تقویت کنی اهنگ زیاد گوش کن ... ولی اگه سطحت خوب نیس لیسنینگ های کتابو چندین بار گوش کن چون تا جایی که یادمه بیشترش از کتابه 

نه من عاشق در سای علومم مخصوصا بخش شیمی و بخش زیست و زمین شناسی که واسم مث آبخوردنه فقط فیزیکم قاراش ...

واقعا دلم نمیخواد ناامیدت کنم ولی علاقه تو تجربی تا همون دهم جوابه فقط ... بعدش انقدر درس ها سنگین و تخصصی میشه که جدا از علاقه که ممکنه حتی زده بشی فقط باید پشتکار ، تلاش فراوون و استعدادشو داشته باشی علاقه و اینا همش حرفه 

اصلا هم درس ها و نمره های نهم با دبیرستان مقایسه نکن ۱۸ نه ۱۸ دهم حساب نمیشه 😂

کار معلمتون که درست نبوده ولی هفتم هشتم چون تازه دارن زبان درس میدن همینه معمولا اگه سطح زبانت خوبه ...

چشم اسی 

نه من خیلی بخش لیسینینگ رو دوس دارم 

تو اینگیلیسی اون نوشتاریشو مشکل دارم که نصفشم کلا نوشتن و املا کتاب 

تا دلت بخواد انقددد آهنگ خارجی گوش می‌کنم اندازه لیسینینگ های کتاب نمیشه

چشم اسی نه من خیلی بخش لیسینینگ رو دوس دارم تو اینگیلیسی اون نوشتاریشو مشکل دارم که نصفشم کلا نوشتن ...

عزیزم اسی رو فکر میکنم به کسی که تاپیک زده میگن 🥲😂 استارتر مخفف میکنن ...

چند بار از رو کلمات بنویس مث بچه ها که تازه دارن خوندن نوشتن یاد میگیرن هی مینویسن

اهنگ هایی ک گوش میدی هم ی لحظه متن و ترجمشو بزن گوگل سعی کن از روش بخونی خیلییییی زبانتو تقویت میکنه

رایگان هست ؟

بله

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰