2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 21 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا مگر سن بالا چه مشکلاتی را داره؟

علمیش دقیق نمی‌دونم که بهتون بگم یک سرچ بزنید بخونید

بیشتر آمادگی جسمانی هست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
آخه من خیلی عاشق بچه نیستمیعنی تقریبا به خاطر شوهرم بچه میخوامبعد هنوز واسم شیرینه یعنی؟

بچه خودت چه بخوای چه نخوای

انقدر برات عزیز میشه که حد نداره

حسش قابل بیان نیست ولی یه تیکه از وجودته حاضری جونتم براش بدی

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درست لحظه ای که فکر میکنی جونت از تنت رفته و تو مردی یهو تو یه خلع فرو میری هیچ حسی نیست هیچ دردی نیست هیچ فشاری نیست 

اونجاست که سرتو بلند میکنی میبینی یه موش کوچولو روی شکمته...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید