2777
2789

قبول دارم

دنیای واقعی جذابیت زیادی نداره واسم

همش اعصاب خرد کنی و دعوا و ناراحتی و...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون میدونی فیلمه جذابه... وگرنه هیچ کس دلش نمیخواد تو اون شرایط اظطراب و گاها سخت قرار بگیره 

حالا زندگی خود من واسه خودش یه پا رمانه

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

اصلا این دنیا به این شکلی ک میبینیم وجود نداره و کلا توهمهینی تعریف شده هست

ن حالا کار به اون ندارم😂

منظورم اینه زندگب روزمره سرکار رفتن و مسئولیت و... خیلی اشغاله واقعا

منظورم اینه واقهیت طندگی هیچ جذابیتی ندارهباید ی دنیاهای تخیلی درست کنیم که برامون جذاب باشن

اره دیگه از بس واقعیت هولناکه یه دنیای تخیلی که همه اخرش خوشبخت میشن یا حداقل یه جوری دووم میارن برای خودمون ساختیم

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
چون میدونی فیلمه جذابه... وگرنه هیچ کس دلش نمیخواد تو اون شرایط اظطراب و گاها سخت قرار بگیره حالا زن ...

خب‌منم همینو میگم

ن که اوناذاتن جذابن

برای ما جذابن چون توشون نیستیم