2777
2789
عنوان

جلو خانواده شوهرم گند زدم

217 بازدید | 10 پست

برای اولین بار براشون آشپزی کردم  

خواهرشوهرم اومد کمک اونم تو مرغ سیر ریخت من از سیر متنفرم 😭 حالم بد شد بو سیر زد دماغم خلاصه پختیم خواهرشوهرم گفت خوشمزه شده ولی من اصلا خوشم نیومد من مرغام حرف نداره این دفه اونو برای اولین بار گند زدم از وقتی شام خوردیم حالت تهوع دارم 😭😭😭😐 هیچی از مزه غذا نفهمیدم حس میکنم بخاطر بو سیرشه شوهر گفت خوب بود ولی مثل بقیه مرغات عالی نبود 😭😭😭😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شبت بخیر

توروخودا خودتو اذیت نکن عیب نداره

اینا همش خاطره میشه بعدها یادت میاد و میخندی از وضع و حالی که داشتی

تو ثابت شده ای پیش همسریتون😁

الان فقط تمرکز کن حالت تهوعتو از بین ببری با فکرنکردن و تا اطلاع ثانوی به هیچ مرغی فکرنکن

بازم غذاهای خوشمزه میپزی و دسترنجتو به رخ میکشی

همه چیز درست می‌شود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک می‌شود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم می‌شود. و هنوز هم می‌توان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟

توهم مث منی وسواس داری تو این چیزا 

مثلا من غذاهام همیشه عالی اونباری اومدم برای خانواده شوهرم درست کنم شوووووور شد افتضاحححححححح غیر قابل خوردن باورم نمیشه هنوز توی عمرم غذام شور نشده 

یه بار دیگه هم دعوتشون کردم بیرون برنجم افتضااااح شور شد توی یه ماه دوبار تو شوری اینجور شد نمبدونم چم شدهههه 

سال چندمه ازدواجته اصلا خودتو سرزنش نکن تو مگه دعوت آخرته که ؟! سری های دیگه وقتای دیگه مناسبت های دیگه وقتی درست کردی مدلای مختلف درست کن این یاد میره تازه افتضاح که نبوده مثل مال من غیر قابل خوردن بشه ک

وای خیلی بد شد خجالت میکشم

من اتفاقا بوی زغم مرغمو با سیر میگیرم بنظرم بد نمیشه اول با سیر و پیاز و ادویه و‌کمی آب لیمو میپزم بعد سرخ میکنم توی سس میزارم همیشه هم کلی طرفدار داره