نی نی سایت چیست؟
به راستی هدف کاربرانی که تا در تاپیکی پست میگذاری و کاسه ی داغ تر از اش میشوند چیست؟!
امروز من اینجا هستم تا پاسخ بدهم.
نی نی سایت محفلی ست تا عده ای دایه ی دلسوز تر از مادر بشوند،زود قضاوت کنند،بیشتری ها،دردی داشته باشی دوای دردت میشوند،اما عده ای ،میخواند خودشان را بدبختتر از تو نشان بدهند.
عده ی دگر همپز زیرپوستی میدهند و با گزاشتن پستهایی مثل:ای واااای عزیزم حالا من خواهرم انقدر بهممحبت میکنه ک نگووو و... نمک میپاشند بر روی زخمت.😐🤦♀️
عده ی دیگرکمین کرده اند تا بروی در تاپیکی و همانجا همانند جنگجوی اژدها در کارتون جاندار کنگفوکار ،تو را لت و پار کنند.
برخی دگر کاراگاه گجت سایت هستند، تاپیک هایت را موشکافانه و با دقتی ک انیشتین هم در حل مسائل فیزیک ندارد،چک میکنند به دنبال بهانه جویی.😐
وای از روزی ک در سایت معروف بشوی،مگر ول میکنند؟پستت را لایک میکنند ولی روز بعد کامتتش را می بینی ک پشت سرت حرف زده :/
عده ی دگر برای حس ششم می آیند...
عده ای هم برای دوستانشان می آیند..دوستی ک پس از چند ماه تازه میفهمی به جای آرزو ۲۰ ساله،عقدس خانوم ۹۵ ساله با ۱۰ تا نوه در می آید
مورد داشتیم با دختره صمیمی بوده بعد فهمیده ۱۱ سالشه و فقط واسش داستان تعریف میکرده🤣
نی نی سایت محفل سایت عجایب است.
همه ادعای خلق و خوی خوب دارند و منتظرند تا نظرت مخالفشان باشد،ریپلای کنند و شروع به بحث.
میگی نه؟ ی تاپیک پر بازدید رو بزن نظر مخالف بزار،خدا شاهده باید با سرعت میگ میگ ازشون فرار کنی