2777
2789
عنوان

چرا بعضی زن شوهرا خونشون میدون‌ جنگه علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 56 پست
یاباید کلا بی خیال شد یا تمام اعصاب وروان گذاشت که میشه جنگ البته سیاست داشتن هم خیلی مهم خودمم اول ...

چه خوب که بیخیالی، جوون میمونی

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خانما بی سیاستن؟

بی سیاست ،

مردا کلا مناسبتا براشون مهم نیست 

ب نظرم ی تولد و ی ولنتاین کافیه 

زنا سالگرد عقد ،عروسی، روز دختر،روز زن،یلدایی،عیدا همه رو انتظار و توقع دارن

هم شرایط اقتصادی این اجازه رو ب اقایون نمیده هم فکر و مشکلاتشون

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید دعا کنی از خدا بخوای و توکل کنی به خودش ،باید ریز به ریز خصوصیاتی که میخوای همسرت داشته باشه از خدا بخوای و دعا کنی..خیلی وقتا یکی واقعا خوبه ولی شما نمیتونی باهاش بسازی..گاهی هم با یه آدم معمولی خوشبخت ترینی..وقتی خواستی تحقیق کنی درباره خواستگارت نپرس چطوره؟اونم بگه خوبه..خوب از نظر هرکسی فرق میکنه...بپرس درباره شخصیتش،ویژگی هاش،عادت هاش‌،اولویت هاش و...

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
برای حفظ رابطه این روزا بایدصبوربا گذشتمهربونو دارای ظرفیت تحمل تفاوت‌ها باشیچون اینها فاکتورهاییه ک ...

ظرفیت تحمل خیلی مهمه، ولی این اقایون نی نی سایت خیلی وحشی هستن بلانسبت

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
واقعا؟ خب باید چیکار کرد؟ خیلی به ازدواج بدبین شدم

هیچی باید پذیرفت 

یا کلا ازدواج نکرد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بی سیاست ،مردا کلا مناسبتا براشون مهم نیست ب نظرم ی تولد و ی ولنتاین کافیه زنا سالگرد عقد ،عروسی، رو ...

ببین تولد و سالگرد و عقد و اینا رو میگیم آقایون درگیرن و و..ولی روز زن رو دیگه همه جا جار میزنن تو رسانه‌،کانال ها و...من نمیدونم چرا اون آقا زحمت یه تبریک گفتن هم حتی به خودش نمیده،نمیتونه بگه یادم نبود

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بی سیاست ،مردا کلا مناسبتا براشون مهم نیست ب نظرم ی تولد و ی ولنتاین کافیه زنا سالگرد عقد ،عروسی، رو ...

به نظرم مردا اجازه هر غلطی رو به خودشون میدن، چند شاخه گل کسی و نکشته، یا مثلا اون‌بودجه ای که میخوان بذارن رو بین همسرشون و مادرشون نصف کنن. 

چون سن ازدواج پایین اومده یه مشت بچه مچه که فکر میکنن خاله بازیه ازدواج میکنن درصورتی که نه بلوغ کافی دارن نه شعور و گذشت همین لج و لجبازیا باعث میشه از یه بحث کوچیک حرمت همدیگه رو بشکنن و سرد بشن

و البته معیار غلط (پول و قد و قیافه هم شد معیار اخه؟) 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

خیلیاشون هم روز مرد 

هیچی نمیگیرن 

یا حتی یه تبریک نمیگن

ولی برای روی زن توقع طلا دارن 

ولی خب اون حجم از بچه ننه بودن شوهرشون رو درک نمیکنم واقعا 

موضوع همه تاپیک ها هم مشترک 😐همشون فقط برای مادرشوهر چی خریدن و برای زنشون هیچی نخریدن

خیلی برام عجیبه این همه تاپیک مشترک و مثل هست 

که همشون هم فقط برای مادرشون خریدن 

نمیدونم دیوونه ان من که دیگه برام اهمیت نداره ...ن لقش

شما سنتی ازدواج کردید؟

ظرفیت تحمل خیلی مهمه، ولی این اقایون نی نی سایت خیلی وحشی هستن بلانسبت

ما ی طرف داستانو میبینیم نمیدونیم دقیق چی شده ک شاید ب جا خانوم مقصر باشه ی جا اقا

من اطراعم داره از اینا ک میان میگن شوهرم اینجوری کرد اونجوری کرد ولی چون نکته بینم میبینم خود خانوما چیکارا میکنن ک اقایون ب مرز جنون میرسن

یکی از نزدیکام میگفت مامان شوهرم نباید بهش زنگ بزنه زنگ میزد کلی دعوا و جیغ و داد مامانت فلانه بهمانه برا چی ب تو زنگ میزنه

بعد شوهرش شبش نیومد خونه شاکی بود از زنه اومده میگه مامانش پرش کرده بخاطر مامانش نیومد ووووو

این ی نمونه کوچیکه

عیب و ایراد خودمونو نمیبینیم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چون سن ازدواج پایین اومده یه مشت بچه مچه که فکر میکنن خاله بازیه ازدواج میکنن درصورتی که نه بلوغ کاف ...

بله قبول دارم‌دخترا خیلی پول پرست شدن. 

خیلیاشون هم روز مرد هیچی نمیگیرن یا حتی یه تبریک نمیگنولی برای روی زن توقع طلا دارن ولی خب اون حجم ا ...

اره دقیقا😂😂😂