2777
2789

خودم‌مجردم، یه چیزایی توی نینی سایت میخونم که واقعا تعجب می کنم، ظاهرا بیشتر اختلافات هم‌توی روز زن و عید نوروزه، خانما از قربانی شدنشون میگن، از تحقیر شدنشون، از خشونت های شوهرشون، چرا اینطوریه؟ من اعتقادم‌اینه که ادم قبل ازدواج باید وسواس داشته باشه تا اینطوری نشه، به اندازه موهای سرم زن هایی رو دیدم که شرایطشون بده ولی بچه اوردن و نمیتونن طلاق بگیرن و پشتیبان ندارن، چرا واقعا؟ البته مستقل بودن از لحاظ مالی توی جدا شدن واقعا مهمه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

من با شوهرم همش اختلاف داریم 

با اینکه مرد خوبیه و با عشق ازدواج کردیم 

خیلی تلاش کرد تا بدستم بیاره 

ولی خب زندگی مشترک خیلی فرق داره با تصور آدم 

همه چیز عوض میشه و تبدیل به معامله میشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اکثرش بخاطر مشکلات اقتصادیه و دخالت خانواده ها

بله نمیشه این دو مورد رو کتمان کرد. پسرا بچه ننه هستن به نظرم، طرف برای مادرش کادو روز زن طلا خریده برای زن خودش سس شکلات😬

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

هی خواهر نگو که مغزم داره منفجر میشه 

تا آگاه هستن بی سیاست هستن خوب تربیت نشدن 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

دقیقا باید قبل ازدواج خیلی رفت و امد داشته باشن

خانوادگی برن خونه هم برن مشاوره چندجلسه 

دختر و پسر حداقل کم کمش یماه و نیم در ارتباط باشن🫠

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "

من با شوهرم همش اختلاف داریم با اینکه مرد خوبیه و با عشق ازدواج کردیم خیلی تلاش کرد تا بدستم بیاره و ...

واقعا؟ خب باید چیکار کرد؟ خیلی به ازدواج بدبین شدم

هی خواهر نگو که مغزم داره منفجر میشه تا آگاه هستن بی سیاست هستن خوب تربیت نشدن

خانما بی سیاستن؟

دقیقا باید قبل ازدواج خیلی رفت و امد داشته باشنخانوادگی برن خونه هم برن مشاوره چندجلسه دختر و پسر حد ...

وای من میگم چند سال

برای حفظ رابطه این روزا باید

صبور

با گذشت

مهربون

و دارای ظرفیت تحمل تفاوت‌ها باشی

چون اینها فاکتورهاییه که داره کمرنگ میشه

و آدما ترجیح میدن سریع پارتنرشونو عوض کنن

تا با کاستی هاش کنار بیان و بسازن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خانما بی سیاستن؟

ها

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

شوهر من برام کادو میخره کلی ام صفات خوب داره ولی بدیاش یجوریه که نمیزاره خوبیاش به چشمم بیاد الانم ق ...

خشم سرکوب شده دارید، مردا چرا اینقدر عصبی هستن

وای من میگم چند سال

خیلیا نمیتونن حقیقتا

من میگم کمش یک ماه و نیمه

ولی در کل بعد سه ماه میشه شخصیت طرفو شناخت

ولی نه فقط خود طرف بلکه پدر مادرش خواهر و برادرش

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "