2777
2789
عنوان

بابام ریلکس ترینه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 54 پست
من مثل باباتمهمه بهم میگن کاشکی مثل توبودبم

اینطوری هم خوب نیست باید پرتلاش باشی زحمت کش باشی هیچ کس با خوردن و خوابیدن به جایی نرسیده

اگه زحمت کشیدی عرق ریختی خدا مزدتو میده اگه دست رو دست بزاری نه

حالا چه دنیوی باشه چه اخروی

مثلا تمیز کردن یخچال 

مثلا حفظ قرآن

یاد گرفتن خیاطی

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص

تعریف اولیو خیلی شنیدم ، ترسناک نیست؟

من خیلی ادم معتقدی هستم اما بعضی مواردو تنبلی میکنم

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

اینطوری هم خوب نیست باید پرتلاش باشی زحمت کش باشی هیچ کس با خوردن و خوابیدن به جایی نرسیدهاگه زحمت ک ...

نه من بابام خیلی تلاش میکنه اما بیچاره از لحاظ مادی شانس نداره

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

تعریف اولیو خیلی شنیدم ، ترسناک نیست؟من خیلی ادم معتقدی هستم اما بعضی مواردو تنبلی میکنم

نه ترسناک نیست 

شنود یکم راجب شیاطین هست ولی بعدش ترست میریزه

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

اگه بابای من ۷۰ میلیون ضرر کنه ،تا ۷ روز دیگه همگی کچ می شدیم با کله مون خورشت درست می کرد

عادی شده🥲🥲

مال خودشه ضرر کنه سود کنه شما حرص نخور.الان بشینه غمباد بگیره دور از جونش مریض بشه خوبه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
شما علی الظاهر به پول و بود و نبود آن حساسی

اره خب پول همه چیزه..........

خداحفظش کنهری اکشن مامانت چیه؟؟؟😂

قبلا حرص

الان یکم غر بعدش ریلکس

اره خب پول همه چیزه..........

خب درسته 

ولی با نبودشم نباید ماتم گرفت 

مثل باباتون 😉😉😉

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد