2777
2789
عنوان

بابام ریلکس ترینه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 53 پست
بابای منم از بدبختی وفقر واعتیاد و ناتوانی جسمی همه چی کشیده توزندگیش الان بیخیالترینه ولی من شدم اس ...

ن ما فقط ضرر مالی میبینم و پوستمون کلفت شده

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ترسناک نیست شنود یکم راجب شیاطین هست ولی بعدش ترست میریزه

ممنون دوستم

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

مال خودشه ضرر کنه سود کنه شما حرص نخور.الان بشینه غمباد بگیره دور از جونش مریض بشه خوبه

این جمله مال خودشه هم درست نیست 

چون ما یه خانواده ایم و هرچی در میاریم برای هممونه

خب درسته ولی با نبودشم نباید ماتم گرفت مثل باباتون 😉😉😉

اون ۷۰ تومن میتونست خرج من بشه و لپ تاپ مورد علاقمو بخرم یا مدل گوشی مورد علاقم *ایفون ن*

عمل خیر همه چیزهحی علی خیرالعمل

درسته

شما میدونین برای کنترل خشم باید چکار کنم؟

کلا مادیات براش مهم نبوده😅

دمش گرم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اینطوری هم خوب نیست باید پرتلاش باشی زحمت کش باشی هیچ کس با خوردن و خوابیدن به جایی نرسیدهاگه زحمت ک ...

ریلکس بودن به معنی تنبل بودن نیست

کارا رو انجام میدم اما بدون استرس

خودمو اذیت نمیکنم بخاطر چیزی