2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۶ ماه پیش سقط داشتم واقعا تحمل درد ندارم 😞😞😞

الهی بمیرم برات درکت میکنم 😢😔 راستش من ماه قبل بعد پریودم دندون پزشکی میرفتم زیاد قرصو امپول مصرف کردم احتمال میدم بخاطر اونا همون اولش رشد جنین متوقف شده باشه  نمیدونم چرا سونو نشون نداد نصف انگشت بود کیست نبود گوشتی و رگ دار بود 

اکیپ سوگلی های سایت#

الهی بمیرم برات درکت میکنم 😢😔 راستش من ماه قبل بعد پریودم دندون پزشکی میرفتم زیاد قرصو امپول مصرف ...

اره بعد خونریزی برو ایشالا چیزی نمونده باشه 

خدا نکنه عزیزم ، برام دعا کن این یکی بدون درد بیفته نمیکشممم دیگه 😞😞😞🙏🏽

اره بعد خونریزی برو ایشالا چیزی نمونده باشه خدا نکنه عزیزم ، برام دعا کن این یکی بدون درد بیفته نمیک ...

الهی خدا یه نی نی سالم تو دلت بزاره خدا هیچکسو تو چنگ دکترا کرفتر نکنه که ادم جواش بالا میاد  از خدا میخوام ناامیدت نکنه دامنتو سبز کنه🙂

اکیپ سوگلی های سایت#