2777
2789

بتام تو دو هفته خیلی کند داره میاد بالا ، اما نه افت میکنه نه افزایش یهویی داره، ۲ بارم سونوی واژینال شدم هیچی معلوم نبوده… ۲ هفته بعد موعد بتام از ۲۴۹ شده ۳۵۸ ، کسی با این شرایط بارداری سالم داشته ؟ احتمال خارج رحم برام دادن 

احتمال خارج رحمی 

پیگیری کن زودتر 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شک دارم بارداری سالمی باشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

منم اینجوری بودم این ماه بعدش به لکه بینی افتادم بعدش خونریزیم زیاد شد یه چیز کوجیک دفع کردم انگار همون اول بارداری رشدش متوقف شده بود هنوزم درد دارم خیلی اذیت شدم

اکیپ سوگلی های سایت#

منم اینجوری بودم این ماه بعدش به لکه بینی افتادم بعدش خونریزیم زیاد شد یه چیز کوجیک دفع کردم انگار ه ...

بتات چند بود چند بار تکرار کردی ؟ هفته چندم خونریزی کردی؟

بتات چند بود چند بار تکرار کردی ؟ هفته چندم خونریزی کردی؟

بتام بعد ۸ روز تاخیر ۲۱ بود گفتن نه مثبته نه منفی برو ۴ روز دیگه بیا ولی من یه هفته بعدش رفتم شده ۷۶۹فرستادنم سونو واژینال ولی جیزی داخل رحم نبود اذیت شدم اومدم خونه دکتر گفت دو روز دیگه باز برو سونو واژینال نرفتم احتمال خارج رحمی میدادن ۴ روز بعد سونو لکه بینیم شرو شد تقریبا ۲۰ روز عقب انداخته بودم هفته شو نگفتن بهم فقط گفتن یا خارج رحمیه یا دیر لقاح تشکیل شده که سونو نشون نمیده باید صبر کنی  که دیگ اینجوری شد

اکیپ سوگلی های سایت#

اره خودمم همینم گفتم ببینم کسی تجربه خوبی داره اینطوری😔

انشالله که خیر باشه برات و بهترین ها برات پیش بیاد❤️

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بتام بعد ۸ روز تاخیر ۲۱ بود گفتن نه مثبته نه منفی برو ۴ روز دیگه بیا ولی من یه هفته بعدش رفتم شده ۷۶ ...

اها ، من لک بینی نداشتم تا ۱۰ دقیقه پیش😂 حالا اگه خودش ذفع شه خوبه خداروشکر میکنم 

اها ، من لک بینی نداشتم تا ۱۰ دقیقه پیش😂 حالا اگه خودش ذفع شه خوبه خداروشکر میکنم

انشالله بارداریه سالمی داشته باشی برای من که تجربه بدی بود سیاتیکم این وسط گرفته الانم ولکنم نیست واقعا دیگه جرات ندارم اقدام کنم

اکیپ سوگلی های سایت#