2777
2789
عنوان

ترک ها چه شکلین

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 89 پست
چشم حتماسرنماز دعات می کنم.. حاجتت روا❤🦋

قزبونت برم مرسی همیشه دعام کن

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اهل شیرازین خودتون؟😂 خوشگل بودن ناااز

ترکم 😂😂😂

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
شاید باورت نشه دو تا چشم دارن🤯چه سوالی می‌پرسی آخه خواهر من من هزار تا ترک میشناسم قیافشون با هم مت ...

وااا یعنی چی این چه سوالیه ؟ حتما یه ویژگی مشترک بینشون هست که بالای هزار نفر اینو بهم گفتن !! برای سوال پرسیدن هم باید اجازه بگیرم اینجا ؟ اگه برات عجیبه سوالم خب کامنت نذار😐😐

شما اهل شیرازین خودتون؟😂 خوشگل بودن ناااز

جدی خوشگلن؟ 

شنیدم اکثرا معمولین 

عزیزم چه خوشگلی ؟ گفتی ترکی؟ چند سالته

فدات 

آره 

۱۸ .۱۹ سالمه 

ن رفیق من شیرازی هست واقعا قشنگه

شاید سلیقه ها متقاوت باشه 

چشم❤🦋یادم نمیره❤🦋

مرسی عزیزم😍🥺🥰